Zeynepyasa0 36+6 haftalık hamileyim ve 2 gündür kalcam ikiye ayrılacak gibi hem kalcamdan bacaklarıma kadar uyuşuyor bilenler yardımcı olabilir misiniz
Umran__37 Zeynepyasa0 bende bekleyim burda aynu durumu yasiyorm kasiguma agri girdinde bacagimda uyusuyo kasiliyo
Zeyho Zeynepyasa0 hazırlık agrıları muhtemelen.ben 37+2deyim dün cocugu yatırdım kalkmaya calıştım kalkamadım aglayacaktım acıdan kalktım bu sefer de bacagımı kaldıramıyorum adım atmaya döndüm geri ben de yattım😂 doktor normal demişti bana
Zeynepyasa0 Zeyho ayy sorma bide üstüne kasılma neymiş onu gördüm yani toplanması değil sadece geçen gece uykudan kalktım dediğin gibi bacak tutmuyor yürürken ağrıyo karnım rahmim taş gibi bide böyle uyuşukluk dedim Allahım sana geliyorum ondan sonra da hiç gitmedi zaten 😅
Zeyho Zeynepyasa0 benim geçen hafta 3gün boyunca geceden sabaha kadar sancım oldu bide dakika da tuttum baktım sık sık giriyo doktora gittik hiçbişey yok dedi.ikinci gebelikte yalancı kasılmalar daha sert oluyo dedi gönderdi.artık gerçegi gelse de amaann yalancıdır diycem gibi geliyo 😂
Zeynepyasa0 Zeyho ahahaha evet öyle anlaması zor olur işte senin için yalancı deyip gitmezsin bile bı bakarsın kafası geliyor 😂
Zeynepyasa0 Aminenin_annesi ayağa kalkınca oluyor o uyuşma çoğunlukla böyle hareket edemicek gibi oluyosun herkeste oluyomus hazırlık demek kiii
Esraaa_123 Aynı durum bende de var 36+2 haftalık benimde belim ağrıyor ve o ağrı bacaklarıma vuruyor uyuşuyor resmen kasılmalarda cabası yalancı mı gerçek sancımı ayırt edilmesi zor her ihtimale karşı doktora görüneceğim.