Sena646 Pusetini kullanabiliyor musunuz kızlar çok içine göçük diğer pusetler o kadar değil 1 buçuk aylık bebeğim var hiç rahat durmuyor
Bebekgeliyoorr Sena646 Ben de aldım ve çok derin geldi gözüme. Henüz kullanmadım ama puset örtüsü yaptırırken içine yastıkta yaptırdım kullanırken o şekilde kullanmayı düşünüyorum.
zeyel_sena Sena646 bize araba puset hediye alındı bizde değiştirmedik dediğiniz gibi çok iki büklüm duruyor inşallah memnun kalırım
ezgikrby Sena646 biz önce Vega almıştık sonra değiştirip Galaxy aldık çok memnunuz kullanmadık tabi ki daha ama görünüşü falan çok şık beğendiğimiz için aldık umarım da kullanışlı olur kızlar 😂
Sena646 uraz_ve_annesi- ben çok memnunum sürümü çok güzel en başta da şuan pusetini kullanıyorum altına destek koymadan kullanmak imkansız en başlarda pusetini illa ayrı bir yastıkla desteklemek gerekiyor aşırı göçük orta kısmı yenidoğan bebek için kullanımı zor yani desteksiz
Sena646 Bebekgeliyoorr evet çok derin puseti ben ayrı bir ince yastıkla destekliyorum öyle yatıyor yoksa diğer türlü imkansız 1 buçuk aylık şuan bebeğim hala destekli kullanıyorum
Sena646 zeyel_sena destek yaparsanız memnun kalırsınız diğer türlü sanmıyorum pusetten memnun kalacağınızı mutlaka bir destek kullanın yenidoğan bebeğe uygun değil bence 🤷
Sena646 eymeninannesi35 benim oğlumda uyuyor ama destek koymak lazım çok bükülüyor destek olmayınca malum yenidoğan bebek kafasını tutamıyor onda kendini toplaması imkansız oğlunuz içindeyken fotoğraf çekebilir misiniz rica etsem yüzünü kapatıp atabilr misiniz
uraz_ve_annesi- Sena646 bana alırken sorduğumda ekstra mindere gerek yok yenidoğan bebek için en uygun şekilde tasarlandı demişti satıcı o zaman bende içine koyayım set yaptırmıştım ama kullanmam diyordum
Sena646 uraz_ve_annesi- yenidoğan bebek için kullanımı zor bence uygun diyorlar ama anne karnında cenin pozisyonunda olduğu için pusettede o şekilde duruyormuş ama değişik duruyor işte çok rahatsız görünüyor mindersiz kesinlikle kullanılmaz aşırı göçük ortası diğer pusetlere bakıyorum onlar o kadar değil bence