Aysehatun
[bilinmeyen] benim 16.haftaya kadar her ultrasonda hareket etmiyor ve yüz üstü yatıyordu bi sorun teşkil etmiyor demisti doktorum kalp atis hizina filan iyiydi senle takılma yani sorun yok ki zaten bildiğim kadarı ile 12.haftadan sonra ultrasonda hareketleri belli olmaya basliyor bizde ilk hareketlerini ultrasonda 16.haftada gorduk ondan oncesi 12.haftada uyuyordu bebisim merak etmeyin yani ilerleyen zamanlar hareketlerini gorursunuz ultrasonda cinsiyet içinde 16.haftayı bekleyin biz 16.haftanın sonunda zar zor öğrendik cinsiyetini yüz üstü yatıyordu bekledik dönmedi hiç sonra doktor arka bacak arasından baktı boş bacak arası kız dedi cok sukur simdi 34+4 olduk
Aysehatun
[bilinmeyen] ne demek rica ederim 🤗 inşallah güzel sonuçlar alırsınız ikili test içinde ve diğer ultrasonda görürsünüz bebiş hareketini ve cinsiyetini doktorunuza güvenin kendinizi üzmeyin önünüzde uzun bi süreç var tadını çıkarın kimseyi dinlemeyin 😇
Esra___
[bilinmeyen] Cnmm benimki de o haftalarda içerde parti yapıyordu doktorun bana ne yiyip geldin neyle besliyorsun bu çocuğu ben böyle bebek görmedim diyordu şimdi 33 haftalık olduk son 3 kontrolümden beri her gittiğimizde fosur fosur uyuyor beyfendi doktorum karnımı sallıyor bastırıyor gitmeden çikolata yiyorum umrunda olmuyor önemli olan kalp atışı suyu kilosu plesantası Cnmm bunlarda sorun yoksa bebeğinin canı istemiyordur endişelenme yani
Hcrksk
35+5 im kızım ultrasonda asla hareket etmiyor sağolsun.doktora giderken yolda kuduran çocuk doktorun yanında hareketsiz.sinir oluyorum.yüzünü hiç göstermiyor.eli hep yüzünde.artık doğunca görücez yüzünü zillinin 🤪