2pati1baby Kayseride memnun kaldığınız doktorlar var mı ?ya da yakın zamanda doğum yapanlar ilgiden memnun kaldınız mı ? Kalmayanda yazabilir.Ben hümaya gidiyorum doktorum çok iyi ama hastaneyi beğenmedim ya😔
uraz_ve_annesi- 2pati1baby medical palace Mustafa oğuz yılmaza gidiyordum çok iyiydi ama hastaneyi değiştirdi hemde ben 37 haftalıkken bende doğum paketini satın almıştım hastaneden iptal ettirmedim o yüzden gökhan açmaza geçtim 1 kere gittim ama memnun kaldım çok içten geldi bana hemde doçent olması daha güvende hissettirdi
Pgss Kartal erciyes te Suat altmisyedioglu var.Bi kere gittim sadece ama sanki kendi doktorummus gibi çok ilgilendi benimle
2pati1baby Pgss daha önce 1 kere gitmiştim bende çok beğenmiştim ama hastane olarak nasıl ? Yani ilgililer mi 😕 Özen gösteriyorlar mı ?
Pgss 2pati1baby hastane olarak ben her gittiğimde memnun kaldım.Annemi götürmüştüm.tahlillerde falan hiç beklemedik.ayni şekilde ikili testide orda yaptrmistim iyiler gayet
uraz_ve_annesi- 2pati1baby medical palacea yeni doktorlar gelecek takip edip sevdiğiniz biri gelirse geçebilirsiniz hastane olarakta ilgileri çok iyi her hafta nstye giriyorum 2 tane ebe var sürekli yanıma gelip konuşuyorlar hal hatır soruyorlar güler yüzlüler ben çok sevdim
2pati1baby uraz_ve_annesi- ben henüz 8 haftadayım dediğim gibi doktorumu çok çok seviyorum ama hastane çok garip 😕 Keşke doktorum medikal palace a geçse🤣
uraz_ve_annesi- 2pati1baby inşallah geçer ben ikili teste falanda para ödemedim mesela devlet karşılıyor dendi her ay gittiğimde kan ve idrar veriyorum onlarada ödemiyorum ama rutin dışına çıkan tahlil olursa idrar kültürü gibi ona ödüyorum sadece bu yönden de çok iyiler 😬
2pati1baby uraz_ve_annesi- Yoğun bakım ünitesi var mı acaba hastanenin bebek için , aklıma yatmaya başladı gerçekten medical palace🤭
uraz_ve_annesi- 2pati1baby var ama tam teşekküllü değil çok erken doğum olursa doktorum bebeği riske atıp burda doğum yaptıramam demişti 32de falandı o zaman haftam ☺️
uraz_ve_annesi- 2pati1baby rica ederim zamanında bende çok sordum önemli şeyler bunlar insan bilmek istiyor haliyle ☺️