Busraguler Merve1504 ben de cem beye gidiyorum gebeliğimin başından beri 37. Haftayım siz normal mi sezeryan mı düşünüyorsunuz?
Busraguler Merve1504 ben normal düşünüyorum da o yüzden sormak istedim cem beyle doğum hakkında konuştunuz mu diye
Sinemtun Merve1504 Ya merhaba detaylı ultrason için kime gitmiştiniz acaba 😊 medikalparkta yapıyorlar mı yoksa başka profesöre mi gitmemiz lazım
Sinemtun Merve1504 Anladım gittiğiniz kişi kimdi acaba iyice araştırmak istiyorum da kusura bakmayın 😊
Merve1504 Sinemtun Ezcan yalçıner hanıma gittim tavsiyemdir pişman olmazsınız. 2 kişi beraber detaylı yapıyor. zaten ben tahlillerimi de hep sağlık ocağına yaptırdım muayene için Cem beye gittim
limonchhichi Sinemtun biz de 35 haftalık olduk Cengiz bey’ e gidiyorum ben de hamileliğimin başından beri detaylı usg için de ezcan yalçınere gittim
Sinemtun limonchhichi Bende öyle yapayım o zaman çok teşekkür ederim 🙏 sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin Allah 🌸🌸
Bebektenkokular17 Sinemtun 35 haftaligim cengiz beyi yıllardan beri tanırım üzerine de doktor bilmem sırf onun için medicalde Doğum yapacağım yoksa çok pahali
Sinemtun Bebektenkokular17 Ya evet çok sıcak kanlı geldi bana da birde boşuna evham yaptırmıyor hiç çok teşekkür ederim 😊