limoncicegim2 Zyrtec verdi doktor kaşıntı alerji ilacı fakat korkuyorum kullanmaya bebeğe alerji ilaçları riskli olduğundan dolayı çok fazlada kaşınıyorum ama alerjilerim artmış durumda var mı aranızda hiç kullanan ???
Ipeksu limoncicegim2 ben değil ama ablam kullandı bir zararı olmamıştı çünkü hapşırmaktan mahvolmuştu
Qnl limoncicegim2 buz aküsünü havluya sarıp kaşınan yerin üstünde gezdiriyorum benim ürtikerim var heryerim kabarıyor deli gibi kaşınıyor ama ilaç içmiyorum
Skdinc limoncicegim2 zyrtec gebelikte b grubu bir ilaç. Ben kullandım mecbur 3 gün. Doktorum kullanabilirsin demişti. (Parolda b grubu ilaçtır.) En güzeli hiç içmemek tabikide. Dayanamazsanızda içiniz rahat olsun, sıkıntı olmuyor. Gebelerde kullanılıyor.
Zhdsngz limoncicegim2 2. Gebeliğim rutin olarak her gün kullanırım yıllardır gebelikte bir problem Çıkarmaz parol gibi düşünün
limoncicegim2 Qnl ah benimde ürtikerim var krem kullanıyormusun peki birde şişen bir yerin oluyor mu benim ellerim ayaklarım çok şiş basamıyorum bile üstüne 😔
limoncicegim2 Skdinc evet ama doktor yazarken bile bir tedirgin yazdı çok artarsa kullan falan dedi tedirgin oldum bende
Neslihan2600 Eğer kaşıntı tarzı bir şeyse kükürt sabunh kullanın.ben aşırı kaşınıyordum her yerim kabardı bacaklarim felan sabah akşam duş aldım doktor banada verdi ilacı ama ben kullanmadim ne olur ne olmaz diye doğal şeylerle rahatlatın kendinizi