Masal07_ Csmanl yükselmesini beklemelisin bence şimdilik kendini üzme böyle birkaç gün sonra tekrar kan var yükselir 🥰
Gizeem45 Minik1Civciv 15 mm iken karından göründü canım. Herkeste degisebilir gönlünü ferah tut benim doktorum fazla ilgili o yüzden her kontrolde görmeye çalışıyor
Seheeer Masal07_ Salı günü öğrendim Perşembe günü kan testi verdim ve HCG 15000.00 çıktı. Çok fazla mide bulantım var ayağa kalkamıyorum hiç 🤗
El123 Csmanl yanı ben hıc vılmıyorum adetıme 3 gun kala dshılıyeye gıtmıstm sık hastalandgım ıcın adetıme 3 gun vardı hocam beta hcg de yaptırrmısınız dedım de oyle cıktı
Zehross03 Ipekgunes2 benimde öyle olmustu bide hapsırıyodum ikisindede ve iliskiden 7 gün sonra ögrendim 😂
Busradnrcn Serapmira bende 4+1 deyken öğrendim beta değerim 1300lerde çıkmıştı Dr. kese oluşmaya başlamış dedi 20sinde nasipse tekrar gidip göreceğiz inşallah kalp atışınıda duyarız 🥰
Potansiyel Şuan 5+1 im. Geçen hafta öğrendiğimde beta ilk 4250 ydi, ikinci gün 5250 çıktı ve keseyi görmedi doktor. (İlgilenmedi çok devlete gitmiştim) 5+6 da doktora tekrar gideceğiz kese gözükür inşallah
MMelissaaa- Bade0022 evet 10 unda olmam gerekiyordu 12 sinde test yaptım idrarda pozitif ama değer korkuttu işte beni 😔😔 düşük sonuç
cerenveminigi Masal07_ 5haftalik şuan geçen hafta keseyi gördük haftayada inşallah kalp atışıni duyacaz ilk belirtim kasık agrisiydi zaman zaman hala oluyor ve göğüs hassasiyetim artti
tgcetprk Kızlar sanırım beta değeri herkeste farklılık gösteriyor benim uygulamaya göre baktığımda 3+5 te 53 çıkmıştı tahlil sonucunun yanında 3 haftalık değer için 5-50 arası diyordu normal mi sizce
Merveeeeeee97 elifdiyebiri17 2.5 aya kadar öyleydim 🫥 her akıntıda acaba kAn geldi mi diye bakıyordum
Bade0022 MMelissaaa- korkma kuzum aklına kötüyü getirme aynı endişe bendede var adetime 6 gün kala kan verdim beta15 çıktı 2 gün sonra yani bugün verdim 62 çıktı adete daha 4 gün var bakalım inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur