Serraaa Doktor 3 ay sonra saclarımı boyatabılecegımı soyledı ama acık alanda sızde boyayan varmı 🙋♀️🙋♀️
Damlaaaa Serraaa benimde tereddütte kaldigim bi konu 3.5 ayligiz simdiden saclarim yariya kadar bembeyaz oldu😔Nedense boyatmakta gelmiyo icimden amonyaksiz organik boyalar belki olabilir ama diger boyalar cok sakincali bence
Hasretimmm Serraaa ben boyadim 15 haftalikken evde kendim yaz gunu olunca her yer acikti hava alinca kokusuda zorlamadi beni. Tek dikkat edilmesi kafanizda yara olmamasi .
deryanehir Serraaa 23+2 haftalığız canım 2 gün önce dayanamadım ve boyadım drum da kafanda açık yaramı varki kanına karışsın açık havada boyayabilirsin sakıncası yok dedi çalıştığım icin çok kötü görünüyordu beyazlarım boyattim ve hicbir sıkıntım yok canim
Beram 25 haftada bende boyattım açık alanda kendimi mutsuz hissediyordum göbek cıkmaya başladı bişey olmuyodu birde o şeklde olmak iycene salıyodum ilk 3 ay demişti doktorum bilimsel olarakta kesin kanıtlanmış birşey yok demişti tabiki boyatmasak iyi ama ben daha fazla duramadım birde doğuma yakın düşünyorm ama baklm 🤷🏻♀️
Serraaa Internette felan cok arastırdım bır sakınca yok dıyorlar zarar olması o boya kokusunu ıcıne cekmekmiş maske gıbı bıse takarsak sorun olmaz galıba sanıorum saclarım bem beyaz oldu erkenden beyazladı zaten cok utanıyorum boyadım dıyenler olunca rahatlıyorum acıkcası🤗🤗