pamuksekerinannesi Seyemmm Sayılı günlerin kalmış sağlıkla gelsin İnşallah cnm.. Bize de güzel haberlerini paylaş 🙏😍💕🎀
1PrensAnnesi Seyemmm cnm zaten sonuna gelmişsin sayılır belki gelmek istiyo artık bi doktora git baksın 💙 Allah senide bebeğinide korusun inş sağlıkla doğar
Seyemmm Hilalakar galiba yaa doktorumla konustum az once hastaneye gelmemi soyledi normalde gun vermistii sali günü ama beklemicek saliyi
Hilalakar Seyemmm ayy sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşAllah canım Doğum yaparsan mutlaka yaz ☺🤱🏻
Seyemmm 1PrensAnnesi doktora gittim dun geldimm gun verdi iste ama o günü bekleyemicek galiba sagol cnm😘
Seyemmm Berilzdemir az kalmis sanada cnmm hakkinda hayirlisi inslalah seninde kasilman olurken nefes kesilmesi bel agriai ve kasik agrin oluyomu😞
Berilzdemir Seyemmm yok bir tek ayaga kalktıgımda boyle sanki su gelcekmiste gelmiormus gıbı zor duruyorum ayakta. Belimde agrı yok sadece kasıklarımda cok bir de cok sertleşiyor karnım
Seyemmm Berilzdemir anladim cnm benimde bi kacgun oyleydi ama dun aksamdan beri bel agrisi da girdii ilk adet gununun ağrısı gibi Tabi herkesin belirtileri ayni degill
Berilzdemir Seyemmm gercek dpgum agrısı belden gırermıs dıye okudum ama dogrumu bılmıorum sen gıdecekmısın bugun doktora?
Seyemmm Berilzdemir geceye kdr dvm ederse gidicem cunku acilmam olabilirmis doktor onun icin baktir dedi kasilmanin nedeni acilmaymiss dunde vardi ama eve yolladi gerii 😞
Berilzdemir Seyemmm acılma varsa niye normal dogum yapmıyo? ben catı muayenesı yaptırmaya korktum bu hafta o nedenle acılma olup olmadıgını bılmıyourm🙁
Berilzdemir Seyemmm pazartesiye kadar dayanırsa pazartesi yaptırıcam catı mauyenesı🙂 inşallah dayanırda Ocak 2018 li olur