Happy-baby meldacan Şu an hamileyim henüz doğurmadım Rabbim nasip ederde kucağıma alabilirsem 1 de kalmayı düşünüyorum 😂Rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah🙏🏻
CansuDRY meldacan 3.bebeğimi 1 hafta önce kucağıma aldım. Daha da doğurmam diye düşünüyorum. Rabb’im isteyen, bekleyen herkese nasip etsin.🤲🏻
2bebe1gebe meldacan biz 3 istiyorduk 2.sini hemen yaptık 3.yü bi 5 6 sene sonra diyprduk ama oda erkenden katılmak istedi aramıza😂başka düşünmüyoruz Allahta umarım olmayanlara nasip eder
Aydemir meldacan bir oğlum var 4 yaşına girecek. Şuanda 6 haftalık hamileyim. Çocuk düşünmüyorduk aslında ama tek çocuk olmuyor klasik belki ama kardeş çok güzel bir şey imkanım varken çocuğumdan bu hakkı almak istemem.
pinarokuducu9 meldacan 8 aylık hamileyim ilk çocuğum oğlum olacak nasip ederse 🥰 Bu doğsun hayirisyla da 2 tane düşünüyorum ama büyük de konuşmak istemiyorum 2 çocuk yeter de artar bence benim düşüncem bu şekilde yani ☺️🥰
meldacan Buketyusra pinarokuducu9 Meyvem 5 haftalık durum lar şimdi iyi ama çok uykum geliyor 6 haftadan sonra aşırı midem bulanıyor inşallah bunda öyle olmaz çonku öbür bebeklerim çok küçük biri 3 yaş bir bir buçuk yaşında çok zorlanacağı m beli bende 4 düşünüyorum
gazetecimom meldacan hamileyim ilk çocuğum daha düşünmüyoruz açıkçası ama bakalım. Belki ilerde fikrimiz değişir nasip
Melikemercimek Yaşım 29 ilk hamileliğim sağ Salim kucağımıza alalım inşallah . Nasip ederse de Rabbim üç tane istiyorum ama bakalım dörtte olur
asyagibi meldacan Merhaba 1 kızım var 2. Ye hamileyim cinsiyetimiz belli değil 🥰 3 ya da 4 çocuk düşünüyoruz nasip 🥰
Suhedaa meldacan bir tame kızım var ikinciye hamileyim noktayı koyuyorum 😂 Allah verirse bişey diyemem tabi yaşım daha 22 bi 10 sene sonra belkii düşünürüm hayırlısı 😂
Buketyusra AysegulArici bende öyle diyordum bir kızım bir oğlum var hiç beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim Allah hayırlısını versin
Tunahan_rumeysa16 Bende hep 2 kız 2 oğlan istemişimdir gönlümden geçen şuan 2. Ye hamileyim 17+2 bir oğlum var 3 yaşında 2. Sinede erkek dediler😂 yaşım ( 20 )
Aysekalkan Merss serifedinci acil sezeryanla alındı 33haftakik ama 29cu haftada rahatsız lik başladı imzalarımizi at misdik acil sezeryan olabilir ve tüpler bağlanacak diye hazirlikliydik
Serpil45 Benim 2 tane kızım var büyük kızım 8 yaşında ortaca kızım 4 yaşında şimdi 15 haftalık hamileyim oğlum olacak yeter diyoruz 3 çocuk ❤️😊
Omerva meldacan bir oğlum bir kızım var ikisi yeter diyorduk ama şuan 16 haftalık hamileyim sürpriz yumurtama 🤲🤲
Hallerimvarbenim Zehross03 🤣🤣🤣 çok zor geçiyor yavrum hamileliğim ya yaşta geçiyor kısmet artık senin için düşüncem🤣