Bilgeszr Susamm34 bende 3.ye hamileyim kızlarımın arasında 5 yaş var bununla aralarında birinin 13 birinin 8 yas olacak
Semasultan Dolunaybelinay Semra41 meldacan ilk hamileliğim yas 33 olunca ikinciyi düşünmeye çok zamanım kalmaz diye düşünüyorum 😂
Sehrbnon122 meldacan tesekkür ederim canım cok sagol saglıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize Rabbim
3Muruvvet1 İki kızım bir oğlum var elhamdülillah şimdi bir kızım daha olacak 36.haftaya giricez bugün
Aylin355 meldacan Gerçekten iyi bakamamaktan korkuyorum çok şükür durumum iyi ama en iyi şartlarda yetişsinler isterim şuan 1.ye hamileyim kızımın olmasını çok istiyorum erkek olursa belki 2. Olabilir ama fazlası zor bu devirde
JaleTogrul ilk bebegime 31. haftalik hamileyim.. daha bekarken bile hep iki cocuk yeter demisimdir.. evlendikten sonra da Allahdan kocam benle hem fikir cikti😂 iki cocuk dusunuyoruz ilki erkek 💙 ikincisi de kizimiz olursa guzel olur diye dusunuyorum🌸
TeoMom meldacan Zaten 31 yaşındayım ilk bebeğime hamileyim 3-4 sene ara verip 2. Bebeği de yaparım büyük ihtimalle o kadar 3. Büyük konuşmayayım ama hiç düşünmüyorum 😅
Havva1907 Sehrbnon122 ben de iki çocuk düşünüyordum, ikizlere hamileyim bence yeter ama eşime kalırsa bir çocuk daha yaparız diyor 😀
Sehrbnon122 Havva1907 ya bilmiyorum benimki tüp bebek oldugu için doktorum kendiliğinden gebe kalabilirsin dedi cok korkuyorum dogum yaptıktan sonra ya hamile kalırsam tekrar falan
Benimennembirmelek meldacan bende daha ilk hamileliğim Allah nasip ederse 2 tane düşünüyoruz ve ikisinide peşpeşe doğurmak istiyorum inşallah nasip olur 🥰
Nis Benimennembirmelek hamileyken öyle düsünüyonda dogduktan sonra baya erteliyon😂 ama en ideali 1.5 yasındayken 2. Yapmak
Zerlll meldacan iki oğlum var 3 ncü yu istedik malesef sağlıksız gebelik ti kürtaj oldum tekrar hamile kaldım boş gebelik geçirdim şimdi dusunmuyorum iki olumsuz gebelik ten sonra 😏
Beybeybi meldacan . benimde uc cocugum var 4 cuye 9 haftalik hamileyim buda dogrsun cok sukur yeter 🙏
desertrain meldacan hayalim 5 çocuk ama şuan yeni doğum yaptım gözüm korkmuş gibi bakalım hayırlısı yaşım 25 1 kız 1 oğlum var çok şükür