REYHAN-2 idrar yolu enfeksiyonu ilerleyip rahmime gecmişti kuzum o da bebegin suyunu delmiş suyum az az geliyordu bide 3cm acılma. Serklaj yapamadılar suyum geldiği için bide enfeksiyonum yüzünden eğer atarsak bebegi de seni de kaybederiz yada bebegi kaybedip tahmini alırız demişlerdi. İki yada üc kez tam hatırlamıyorum ciğer geliştirici yapıldı ama 3.gün benim tamamen suyum gelip sezeryana alındım bebekler makat geliyordu ölü doğum olmasını istemedim yaşarlar Bi umut dedim de o da 10.13gün yaşadılar kaybettim. Sakın kendine bunu okuyup da stres yapma ben yaşadım die sizde yaşıcak değilsiniz ama önlem alın mesela her ay idrar tahlili ver enfeksiyona baktır her kontrolde rahım agzına baktır ve sürekli uzan iş yapıp yorma kendini eger enfeksiyon varsa antibiyotik ne verirse doktorun kullan ihmal etme ben hastanelik olmadan kontrole gittim ayrıntılıya girdim doktora dedim ki benim akıntım var yeşil diye tahlil yaparmısınız dedim yapmadı bana tek kullanımlık ilac verdi tamam Bi sorunun yok hersey iyi dediler iki gün sonra suyum gelip hastanelik oldum o doktora da geri ugrama dım hastanelik olunca başka doktora gittim demem o ki sarı yeşil akıntı olursa hemn idrar ver baktır benim bak gecen idrar da enfeksiyon derece 3 cıkmıstı yebi başlıyordu doktorum hemn antibiyotik verdi kullan iyice artmadan bitsin dedi 10 gün sonra geri cıkar ilac bittikten sonra bu hamileliğim de sürekli 10gün arayla antibiyotik kullandım belirtileri ve tahlillerime göre