1Kelebek meldacan 1 oğlum var 3 yaşında şimdi 11 haftalık hamileyim 🌸 Aslında ben kalabalık olmak istiyorum 3 4 çocuğum olsun istiyorum ama gozum kesmiyor dogurmayi falan Allah büyük bakalm hayırlısı nasilsa öyle olsun diyorum 🥰
Patricia meldacan allah yardımcınız olsun. Gönlümden benimde 2 çocuk geçiyor ilkine hamileyim ama masraflardan dolayı düşündürücek gibi
Meyvem Elvanguzel iyi bari ne güzel benim eşim pek ilgilenmiyor ama annemler yakın yardımcı oluyorlar arada
Elvanguzel Meyvem olsun ya anneler daha iyi bakar bu dönemde yeterki ilgilenen destek olan birileri olsun 🙏🤗
kitapkurdu meldacan 28aylık oğlum var 2.ye hamileyim. Kız olursa tamam ama erkek olursa 3 de düşünebilirim 🤭
NurrrH meldacan bir kızım var, şimdi de oğluma gebeyim. Bekarken 5 çocuk diyen ben. 2ye bile fazla diyorum 😂😂
Suzan955 Neslihan5241 benimde ilk bebegim 5 aylikti kaybettim oda erkekti allah olmayanlara versin ama cinsiyet tamamen erkege bagli bizimle alakasiz
Neslihan5241 Suzan955 bilmiyorum ki kız kardeşimin ilk çocuğu kız onunda eşi ilk erkek ama anlamadım gitti
Arife2736 meldacan bir tane oğlum var ikinciye hamileyim buda oğlan ben dört istiyorum eşim 3 istiyor nasip tabi herşey
elifsgr meldacan bir oğluşum var bir tane de karnımda kız mı erkek bilmiyorum henüz şuan 2 tane yeter diyorum ve uzun bi zaman da düşünmüyorum ☺️
Zeynep_yaman meldacan ilk hamileligim ikinciyi 6 sene sonra düşünüyorum inşallah zorlugunu bilmiyorum o yüzden
Sarahh meldacan 1 kızım var şimdi oğluma hamileyim ve 10,15 yıl felan çocuk düşünmüyorum , ileride belki isterim
Hlycngz meldacan bir kızım var 5.5 yaşında oğluma hamileyim şimdi 36+2 haftalık iki tamamdır inş aslında bana kalsa bi tane yeterdi ama eşim ve kızım cok istedi saglıkla gelsin inş oğluşum rabbim olmayanlara isteyenlere de versin inşallah
Gulergulmez meldacan 1 oğlum, bir kızım var, 3.ye hamileyim, oğlum olacak yine. Tüpleri bağlatacağım,3 tane hayalimdi çocukluğumdan beri, biz de 3 kardeştik ondan sanırım. Allah hem isteyip hem layıkıyla bakabilecek olanlara versin inşallah..
Beyza9398 meldacan hepsi hayırlı evlat olsun İnşallah benim de bir tane kızım var en fazla 3 diyordum ikizlere hamile kalınca Şok oldum