Geçenlerde ilişkiye girmek doğumu başlatır mi diye bir post açmıştım 😅 tavsiyeler üzerine iki gün bir kere ve kısa sürmesine rağmen ilişki oldu, kısaca serüvenimden bahsedeyim hemn o gecenin devamnda farklı bir sancım oldu. Aşırı kasıyodu bebek duş, masaj hiçbisi fayda etmedi öncesinde adet sancısna benzer ara ara sancım oluyodu her neyse sancılarım için hastaneye gittik ve 3 cm açılmam olduğunu söylediler, doğum sancıları olduğu için eve bırakmadılar yatşım yapıldı. Herşey çok iyi gidiyordu, rahim duvarı incelmiş açılma sancılar gayet iyi diyolardi, bikac saat içinde açılmam 7 cm olmuştu. nst ye baglanmstm aşırı bir sancım vardı daynamayodum. Alttan ilk kez o gün bakıldm farklı iki üç kişi baktı kimi çok canımı yakti kiminde ağrımadı, Bu arada devlette doğum yaptım . Sonra o günkü nöbetçi doktor muayene etti alttan, veeee bebeğin yüzünn ters döndüğünü, haftamn geciktiğini ve başıyla da ilgili bişi dedi anlamadım bu sebepten ötürü acilen sezeryana alinmam gerektiğini söyledi , itiraz ettim 7 cm açıklık varken neden sezeryan yada neden başta kimse anlamadı da bu kadar çok sancı çektim diye soruyorum yüzü ters dönmüş ondan dedi ama doktor da alttan muayene etti doktorun görüp de ebelerin göremediği tam olarak neydi anlamadjm mecbur kabul ettim. Hatta doktor senin sanci çekişin bile farklı dedi. Bu arada ultrasonda iki hafta geride görünüyodm hep. SAT a göre 41+6 ydm. Sonracgma ameliyat önlüğü giydirildi sezeryan işlemleri başlatıldı , ama bu arada bile hala normal doğum sancısı çekiyorum deli gibi taki anestezi vurulana kadar. Hastaneye gitmeden önce ve hastanede toplam 3 kere kustum. Zaten 9 ay boyunca prilam kullandım her neyse 😅 sezeryan sonunda oğluma kavuştum çok şükür 💙💙 Rabb’im öncelikle isteyen herkese kavuşmayı bekleyen herkese mutlu son nasip etsin sizlerin inşallah daha güzel doğum hikayeleri olur Rabb’im herkesi en az sancıyla ve bir avazda evlatlarına kavuşmayı nasip etsin . ♥️🌺💙