2prenses1prensannesii Kızlar çamaşır suyu ve karbonatla evde cinsiyet tahmini yapan var mı 😂 ben denedim ayrı ayrı erkek cıktı 😃😃 insanın uğraşacak birşeyleri olunca zamanda geçiyor çarşamba günü gidecem bakalım doğru çıkacak mı? Siz neler denediniz yuzuk testi de varmış
Pembebulutt 2prenses1prensannesii hamilelik testi olarak duydum ama cinsiyet olarak hiç duymadım ilginçmiş 🙄
Bayancorek 2prenses1prensannesii Yüzük testi, bıçak makas testi, çin takvimi vs. hiçbiri doğru çıkmadı. 🌸
Bebekgeliyoorr 2prenses1prensannesii Bende de temizlik için yardıma gelen bir abla deney yapmıştı 😂 2 koltuğun birisine bıçak birisine makas koyup git bir koltuğa otur demişti. Yastığın arkasından makas çıktı ve direk kızın olacak demişti o zamanlar 8 haftalık falan hamileydim kızım olacak 😄
2prenses1prensannesii girl_boy_annesi kendi kendine yapınca şüphe kalıyor canım acaba ben mi salladım diye 😃😂
2prenses1prensannesii Pembebulutt erkek cıktı köpürüp kabarınca erkekmiş kabarmazsa kızmış 😃 cinsiyeti belli olan anneler bi denese doğru olup olmadığını anlarız
nevzatbaskomser 2prenses1prensannesii Bunu hamilelik için de yapıyorlar ama saçma neye göre cinsiyeti algılayabilir çamaşır suyu neticede 😊
HavvaSonmez03 2prenses1prensannesii vallah ben 18+5 hala öğrenemedim çatlicam teste de inanmıyom açıkcası 🙄
2prenses1prensannesii nevzatbaskomser hamileliği duymuştum cinsiyette de yapılıyormuş doğruluğu kesin birşey yok ama insna da merak ediyo
[silindi] 2prenses1prensannesii ben çin takviminde yanlış yapıyorum herhalde nasıl yapacaz öğretebilirmisinz ☺️
girl_boy_annesi BayMel alyansını saçının TEline geçiriyorsun uzanıp göbeğinin üstüne tütüyorsun daire çizerse kız ileri geri yaparsa erkek miş bende tuttu
BayMel girl_boy_annesi şuan 12 haftalık hamileyim ve Bnde yüzük testi yaptım yüzük dönerek şekil yaptı yani bu kız demek mi oluyor zaten ilk günden bu yana hislerim kız diyordu 😊
Gamzeliiiii girl_boy_annesi bnde ilk defa duydum denedim yuvarlak dönmeye başladı tekrar durdum tekrar yaptım ve hızlandı yani sonuç ne oluyor