Papatyamoms Kızlar büyüyen beşik taraftarı değilim, mobilyalarıyla uyum içinde olsun diye de beyaz duz bir beşik istiyorum çekmecesiz altında yanında hiç bişekilde olmayan, odamızda ayriyetten baza var o yüzden kaç yaşına kadar kullanabilcegi sorun değil boyut olarak , benim tek dusundugum ikea besik en alt kisimda oldugunda park yataklar kadar derin olması yani bebiş ayaklansada çıkması düşmesi zor. Dolap ve şifonyer de ordan bakıyorum açıkçası fiyatlar çok uçuk bebek odası denilince
ozlemkrts Papatyamoms alan arkadaşlarım oldu çok dandik ve kalitesizmiş mobilyaları bende düşünüyodum vazgeçirdiler beni
Bskrt Papatyamoms bende ikeadan alıcam Yatakodamla uyumlu olsunn istiyorum 1 yaşından sonra da odasına geçiricem inşallah
Muezzarabiaertyudf Papatyamoms bende ikea henwiks beşik aldım kasım 6gözüküyor doğumum sallansın istemedim bebeği sallanmaya alıştırmayı düşünmediğim için bide şık duruyor hafif olduğu için tercih ettim
esilaaax21 Papatyamoms bnde aldim ablamda aldi oglu suan 1 yasinda halen o yatagi kullaniyor gayet kaliteli ve guzel cok memnun kalicagimdam eminim cevremdeki herkes kullanio ama bnm ikea besigim yurtdisindan turkiyede olanlarla kalitesi aynimi olur bilmiyorum
FulyaGrkn Papatyamoms bende beşiği ikeadan aldım. Henüz kullanmaya baslamadik ama pişman olacağımı sanmıyorum. Üstelik her yerde mdf olanları varken ikeada ağaç olanı bulunca kaçırmadık.
FulyaGrkn Bskrt https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/0-2-yas/mobilya-urunleri/00248567/sundvik-bebek-karyolasi.aspx bu olması lazım
Papatyamoms Ozge1008 bende henüz sadece netten araştırmadayım ama pahalı çoğu yerde malesef ve sade bisey yok hicbiyerde
Papatyamoms esilaaax21 en alt kısımda kullanıyor mu gerçekten derin oluyormu ici düşme acısından soruyorum henüz gidip bakamadım
Mutlulugum Bende almayı düşünüyorum ikeayadan. Hem uygun hemde cabuk buyuyorlar. İllerde de değiştiririm
Papatyamoms Mutlulugum yani bende o düşüncedeyim odada baza var zaten tek kişilik sığmayınca yatağa diyorum
FulyaGrkn Papatyamoms https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/0-2-yas/mobilya-urunleri/00248567/sundvik-bebek-karyolasi.aspx
RRR Papatyamoms aynen böyle düşünerek beşiğini ve gardrobunu ikea dan aldım ve aşırı memnunum çok sade şık güzel duruyo 😍
Ozge1008 Papatyamoms ben o çekmeceli hantal beşikleri hiç beğenmiyorum canın ikeanın ki sade ve şık duruyo. Bi de bebek büyüdükçe kademeli bi şekilde yatağının aşağıya inmesi de çok hoşuma gitti
EbruBeyazt Bende bebeğimin beşiğini dolabını ve şifonyerini ikeadan aldım ben memnunum şık hafif güzeller yani o fiyata göre kaliteli bence şimdi bir tanede oyuncak dolabı alıcam oğluma ☺️ Ama ben geçen sene aldım oğlum 13 aylık şuan dolardam dolayı onlarında fiyatı arttı 😱 ikinci bebeğim geliyor 25 haftalık olduk bu haftasınu gidip yeni bişeyler bakıcam yinede 😍😍
Papatyamoms EbruBeyazt ya tabi biraz zam geldi yine ama diğer yerlere gire yine iyi bence gidip bakmak gerekiyor