Minikmucizem199 Kızlar merhaba hamilelikte hamam otu kullanann varmı bir zararı oluyor mu bilen yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler ❤️🤰🥰
zamaneannesi80 Minikmucizem199 normalde bile kokusu çok ağır bi kere denemek istemiştim aman Allahım 🤯 bence riske girmeyin ağır kimyasal içeriyordur diye düşünüyorum o kokuyla çünkü..
LamiyaCetinkaya Minikmucizem199 Hamam otu hem cildi çok tahriş ediyor hem de kokusu lağım gibi. Bebeğe Bir zararı olur mu bilmiyorum ama cildinize olur
Summerwine Minikmucizem199 yurtta kalırken korkulu rüyamızdı.Bir kişi yapsa bütün yurdu sarıyordu kokusu.Yapmayin o pis kokuyu solumayin
benkosarim Hamam otunun kokusu zaten çok zehirli bir kimyasal gibi lütfen onu sürüp bebeği kendinizi tehlikeye atmayın tüy dökücüler bile bazı markaların yasak jilete devam edin en iyisi ya da evde lazer cihazları var belki onları kullanırsınız
Minikmucizem199 zamaneannesi80 evet hamile kalmadan önce kullanıyordum kokusu çok kötü ☺️ teşekkür ederim canım ❤️
Minikmucizem199 LamiyaCetinkaya Summerwine Deletedmom52620 smglplt1453571 çok teşekkür ederim kızlar kullanmayacağım Allah razı olsun yorumlarınız için teşekkürler💋🥰🤰