annelikheyecanim Merhaba kızlar bu demir ilacını kullananınız var ise nasıl kullanıyorsunuz sabah aç karnına diyor ama gün içinde de açken alınabileceği yazıyor ben sabahları içtiğim de midem çok bulanıyor sizler nasıl kullanıyorsunuz ?
Sabiaa annelikheyecanim ben diğer hamileliğimde her sabah aç karına kullanmıştım. Doktorunuz ne dedi? Bende mesela çok kabızlık yapmıştı ama mecbur kullanmıştım😌
Momy_eyyuptalha annelikheyecanim benimde aynisi oldu kötü mide bulantısı oldu doktorum yemekten 1 saat sonra al dedi öyle yapıyorum doktora danışın
teacherozlem annelikheyecanim benim de öyleydi doktor gece yatmadan iç dedi öyle yapıyorım beni de kabız yaptı bir kaç gündür içmiyorum
Sibbeell annelikheyecanim canım gece yatmadan denedim her gece kalkıp kusuyordum ara verdim baya ama değerlerim yerlerde doktor yeniden başla dedi bu kez kahvaltıdan 3 saat sonra içiyorum daha rahat oluyor kusma yapmadı şükür sadece mide yanması yaşıyorum ilaçla mı alakalı bilemiyorum ama
Denizeldnz Merhaba ben sabah aç karna kahvaltıdan 2 saat önce falan içiyorum başlarda benimde midemi kazındırıyor garip bi his oluşturuyordu ama 3-4 gün sonrasında alıştı midem
SedaBakrl annelikheyecanim bende kullanıyorum sabah aç karnına alınca çok mide bulantısı,ağrısı yapıyor.kahvaltıyla birlikte alıyorum bi kaç lokma sonrası o zaman hiçbir sorun yaşamıyorum.
minisinannesiiii annelikheyecanim ben gece içiyorum 3 4 gibi su içmeye kalkınca uyuyunca mide bulantisi filan kalmiyo zaten
4cocukannesi annelikheyecanim sabah saat kuruyorum erkenden alıp tekrar uyuyorum gece veya gün içinde sürekli tok olduğum için etkili olmaz diye ben öyle yaptım zamanla alışınca da sabah uyandigimda aliyorum sonra kahvaltımı hazirlarken zaman geçiyor zaten
A_syma annelikheyecanim Sabah aç karnina icemezseniz kahvaltidan 1 2 saat sonrada icebilirsiniz demisti doktorum ara ogune yakin aclik oluyor ya
Busra-tunc01 annelikheyecanim Ben sabah akşam içiyorum kanım çok eksik olduğu icin aç karnına mecbur herşey bebeğimiz için💕😂
aliss Bende aç içtiğimde midemi bulandırmıstı cıkartmıstım. Şimdi gece yatmadan önce içiyorum çok şükür sıkıntı yaşamadım