Asli1204 Karnımın sağ tarafında acı hissediyorum kaburgaların baskısından dolayı sanırım ama cok acıyo yaşayan var mı kızlar nasıl geçicek bu agrı 😞
YamurmitKayhan Asli1204 ağrıyan tarafınıza zaten baskı oluyor o tarafa cok yatmamaya ağırlık vermemeye çalışın geçmiyor ama hafifliyor
misra8muco Benim de sol tarafim öle yemek falan yerken de cok agri gbi bisey oluyo anlammadim ki neden olur 🙄
Asli1204 misra8muco yemek yerken degil sadece normal otururken de oluyo ya batıyo resmen göbeğime bişeyler cok canım yanıyo :(
ElifGunesaltn Bende çok şiddetli sağ kaburga ağrısı yaşıyordum, hatta böbreklerim ağrıyo diye ağlıyordum resmen. Herkes böbrek ağrısı olsa duramazsın diyordu, sonra böbrek genişlemesi olduğu çıktı canım :) Allah yardımcın olsun eğer aynı ağrıysa beni 1 ay uykumdan etti 😓
Asli1204 ElifGunesaltn şöyle sağ göğsümün altı göbegimin içi sanki kesilmiş gibi acıyo agrı gibi de değil resmen acı ya tarif edemiyorum bile
misra8muco Asli1204 canim benim ki o kadar siddetli degil ama isteyerde falan otururken agri yapiyor ben kalkip saldalyeye falan oturunca geciyo biraz
ElifGunesaltn Asli1204 Benim de sağ taraf sırtımdan kasıklarıma kadar uzanan bir acısı vardı. Allah yardımcın olsun canım ama doktoruna gittiğinde muhakkak söyle. Ben detaylı ultrasonda öğrenmiştim. Müdahale edilecek kadar bir durum değil ama kontrol altında tutalım demişti.