1Pamuk enakcs benim kasık ağrım oluyor ya bide gece uyuyamiyorum ağrılarmdan 😳sağa sola yatıp duruyorum bacaklarm agriyor cok kotu mide yanmam ve mide bulantim hala devam ediyor çok yoruldum😳😳😳😳
Merve1504 Mmik63 benim de 34 de düzenli sancım çıktı şuan 36 ya girdim ara ara kasılmalarım oluyor erken gelmek isterse de yapacak birşey yok
enakcs Oznurozdemir benim kasıklarımda ağrı oluyordu ama artık normal diye önemsemiyordum, nst bağlanınca düzenli sancım çıktı şuan yine sancım oluyor ama düzenini kestiremiyorum
SedaBakrl Geceden beri benimde toplanmalar başladı.sertleşip duruyor cuma günü kontrol var nst gircem bakalım ne diyecek doktor
drmeri 32+5teyim iki gündür gün içinde en az 3er kez belimden bir ağrı giriyor. resmen sancı bu. bacaklarıma kadar iniyor. bu gece 2de resmen sanciya uyandim oyle cok agridi. yogun bi ağrı. bugun gideceğim doktora acile
betul12f enakcs benim de sertleşiyordu belden de ağrı oluyor bazen ama iki defa kontrole gittiğimde nstye bağlandım sancı çıkmadı hiç
zuleyhasamet-11 1Pamuk Ay dün gece bende aynıydım. 30+2 deydim bacaklarımda şiddetli ayrı miğde yanması gündüzü zor ettim valla allah yardımcımız olsun 🙏🙏