Mom_89 A_syma evet ama benim bir çok arkadaşım hiç kullanmamislar onun yerine her sabah badem ceviz yemeklerinden balık gibi ürünleri hiç ihmal etmemişler. Bende hap yerine sağlıklı beslenme taraftarıyım ama kafamı çok kurcalıyor.
A_syma Mom_89 Doktorada gitmeyin ozaman. Ultrasonada girmeyin. Saglikli beslenin hic bir testide yaptirmayin. Bu mantik cok yanlis. Her vitamini sadece yediklerimizden alamayiz. Folikasit kullanilmasi en onemli ilaclardan gebelikte.
Sun10 Mom_89 ben hamile kalmadan 2 ay önce başladım hatta yemediğimiz besinlerden yeteri kadarını alamıyoruz ve depolanmadığı için kullanmakta fayda var
mysweetbabyy A_syma su an yenilen hiçbir besin günlük ihtiyaci karşılamiyor eski zamandaki gibi günde 1 kilo ceviz badem yese anca o dozu alabilir
Mom_89 A_syma gorumcrm de benimle hamile benden bir iki ay önde oda diyor ki folik asit kullanma o çocuğun Downey sendromlu olmasını sağlıyor günlerdir okuyorum bakıyorum hiç öyle birsey yok off herkes birsey söylüyor ya
Nujinkanat Kullanin bir komşu dedi kullanmamış akrabam bebeği gelişmemiş vefat etmişti dedi lütfen aksatmayin
Smyye_uysl1 İlk üç ay düzenli bir şekilde kullandım bebeğim gayet sağlıklı bu haftadan sonra keseceğini söyledi doktorum dört aylık olduk sayılır
2pati1baby Mom_89 folikasit çok önemli ,kuzenim mide bulantısı yapıyor die kullanmadı o kadar uyardık maalesef kızında gelişim geriliği var çocuk 2 yaşına geldi bıngıldağı kapanmadı😔Doktor çok kızmıştı siz cahil misiniz bunu nasıl yaparsınız die
Egemen_ozgur_annesi Mom_89 gebelikten önce 3 ay ve gebe kaldıktan sonra 14.haftaya kadar kullandım canım. Şuanki gebeliğimde de ilk çocuğumda da.
mylittlebabym Çok önemli tabiki. Öyle olmasa tüm doktorlar kullanmamızı onermezlerdi. Folidoce markası güzel iki farklı doktorumda onu önerdi bana.
Nujinkanat mylittlebabym ya erken gebelikte hafta belli olur mu hemen doktorum daha belli değil demişti de son âdet tarihimi sormuştu bende bilmiyordum düzensiz olduğu için