Sehrbnon122 mre1630 burun tıklandığı değil de aşırı bi boğazımda balgam oluyor malesef yaa tükürüyorum tükürüyorum bitmiyor
Nurdrby mre1630 ben hamile kaldığımdan beri yattığımda nefes alamıyorum inanılmaz tıkanıyor. 32. Haftadayiz. Uygulamada bunun normal olduğu yazıyordu.
Cananyildiz mre1630 ben yaşıyorum sadece sabahları da değil 32+3teyim sprey kullanıyorum okyanus suyu
Sehrbnon122 mre1630 ilk 3 ayda yaşadım canım sabahları kurumuş kann oluyordu burnumda bu normal bisey sonuç olarak 9 ay adet göremiyoruz bazen diş etleri bazen burun kanaması olur
mre1630 Sehrbnon122 benim ilk haftalarda yaşanıyor 4-5 haftalıkken normal mi kanayınca korkuyorum herkeste farklı olur dimi 🥹
Sehrbnon122 mre1630 kız yok korkma benimde ilk 6 haftada oldu sonra 12 14 15 haftalarda falan oluyordu yani normal bisey merak etme korkma
Bebetoooo Bende 5. Ayımdayım hala burnum tıkanık ve burnumdan nefes alamadığım için boğazım ağrıyor hergünn🙁
gozdetrhn mre1630 bennn. aşırı burnum tıkanıyor kupkuru burnumun içerisi. uyumakta zorlanıyorum. gebelik hormonu burun içindeki kılcal damarları şişiriyormuş. okyanus suyu iyi geliyor.
_fatima_1234 5 ayligim son 1 aydir burnum fena tikaniyor geceleri ilk aylardada olmuwdu ama gecmiwdi yine absladik hic nefes alamiyorim
m_k34 mre1630 bende yaşıyorum ya alerjimde var habire hapsuruyorum kasığıma ağrı saplanıyor birde tikanikken bile hapsuruk oluyor ilginç bisey