desertrain zehra_asmin heveslendırmek istemem ama erkeğe benzettim kesenden hayırlısı olsun hakkınızda inşallah 🙏
Zey-neppp zehra_asmin canım erkeğe benziyor ama haftaya gittiğinde tekrar gönder bakayım. Bu en anlayamayacağım hafta 😂
zehra_asmin mre1630 Allah’ın gücüne gitmesin iki tane kızım var isterimki bi tane de oğlum olsun inşallah öyledir anladığınız için mi yoksa hissettiniz mi Rabbim hayırlısını versin öncelikle
mre1630 zehra_asmin sadece hissettim hislerim genelde çıkar ama erkek gibi öğrenince bana yazın 🙏🏻😍😍😍
babybmom20 zehra_asmin ya allah aşkıma nasıl anlasınlar doktorunuz anlayıp sekizinci haftada cinsiyet söylemiyor burda hamile olan anneler nerden bilecek de anlayıp cinsiyet söyleyecek cinsiyet çocuğun genital organıyla belli olur kesenize göre değil
BuseGamze Zey-neppp ![https://resimyukle.io/g/lB54v0hPrx] banada bakarmisiniz acaba aşırı merak ediyorum 12 haftalığız 😊👼
Papl Zey-neppp benimkinede bakarmısınız canım hepsini koyayımda hangisine bakıp anlarsan artık 😂😂   
zehra_asmin desertrain yok heveslenmem rabbim ne verirse başım gözüm üstüne rabbim sizede herşeyin hayırlısını versin 🙏🥰