Zuhalkorkmaz2205 Merhaba kızlar. Aylardır bu anı bekliyodum. Hamileliğimi ocak ayında öğrenmiştim şubat ayında katılmama rağmen buraya hesap unutmalarım yüzünden katılım tarihim yeni görünüyo doğal olarak. Niyeyse önce bunu belirtmek istedim 😂 pazartesi kontrolüm vardı kocamın ısrarla normal doğumu istediğini söylemiştim sizde baya kızmıştınız ona benimle birlikte 🙊 o gün nst de sancım yoktu çatı mıaynesi olmuştum ve çatımın dar olduğunu söyledi doktorum. Artık bekliyicek taakatim kalmamıştı bi an önce meleğime kavuşmak istiyordum. Ertesi gün bebeğin hareketlerinde azalma hisettim. Doktor böyle bi durumda gelmem gerektiğini söylemişti. Eşime söyledim eğer yarında böyle devam ederse doktora haber ver dedi ve ben doktora böyle böyle dedim. Ekstra parantez açıp hocam sizinle doğum hakkında konuşmak istiyorum dedim 🙈🙊 3 saat sonra doktor geri dönüş yaptı. Ve zaten durumumu o gün kocamın tepkilerinden anlamış onunla isteğiyle normal doğum istediğimi söyledi daha ben bir şey demeden 😂 durumu anlattım özel olarak onunla konuşmasını istedim. Ve uzun uğraşlar sonucu minnoş doktorum ikna etti 👍🏽 sadece kontrol amaçlı gittim hastaneye ve ertesi gün nehoşumla çıktık hastaneden :) ameliyathaneye giderkençok heyecanlıydım Korkmama rağmen eşime belli etmeyişim..Bana moral verişi.. ellerimi sıkı sıkı tutuşunu.. Annem kayınvalidemin bana bakarak ağlaması.. sırf onlara bakıp ağlamamak için onları takmıyo gibi yapışım bunları hiç unutamıyorum...🙈 ☺️ belden aşağı uyuşturdular ve yattıktan 3-4 dk sonra miniğimin sesini duydum hemen gösterdiler tabiki o ilk bakışı 🙈 Allahım dünyanın en güzel hissi diyebilirim. Sonra ameliyat bitti ve beni normal odaya aldılar. Duyan geldi odamız ana baba günüydü adeta 😇 rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Şuan bunları yazarken bebeğimi izliyorum bi yandan. Gerçekten onu seyretmek bambaşka. Benim hikayem böyle umarım sıkmadım. Sevgilerimle güzel anneler ❤️
YagizAsyaMom Zuhalkorkmaz2205 çok pozitif bir doğum hikayen var ne kadar güzell 🎀maşallah kızının güzel bir ömrü olsun . Darısı bizlere uzun bir yolumuz var ama dualarında bizlere de yer ver 🙆♀️
Sisi Zuhalkorkmaz2205 canim hayirli olsun oncelikle. Hareketleri azaldi demistin dr ne dedi o duruma?
Zuhalkorkmaz2205 [bilinmeyen] abartacak kadar bi ağrım yok canım. Daha iki gün olmasına rağmen. İyiyim Ama sütümde sorun var malesef. Doktor bi hafta devam eder böyle ama sen sürekli ver sütünü sakın vazgeçme dedi. Ve şuan gelmeye başladı gibi bugün Allahıma çok şükür 🙏🏽☺️
Esenn Sende doğurdun demekkkk 🙈🙈 canım yaa.. Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı bır evlat olsun inşallah darısı bizlere 🙏
Zuhalkorkmaz2205 Sisi tam ultrasonda bakarken tekmeler attı durmadan 😂 doktor son haftada oluyo böyle şeyler dedi. Çünkü artık hereket edicek yeri kalmıyo
Dua Zuhalkorkmaz2205 gözün aydın canım Allah hayırlı ömür versin size bağışlasın darısı başımıza inşallah