Selamlar herkese burda postları sabah akşam okur bu 200lü günler ne zaman bitecek derken doğum zamanım geldi çattı hamileliğimde süreç zaman su gibiydi☺ Başlayalım hikayeme.. Gebeliğimde bende iki böbreğimde de büyüme vardı gebeliğin riskli erken doğum olabilir diyordu doktorum, 35. Haftaya geldiğimde böbreklerden dolayı yüksek enfeksiyon çıktı bende doğuma almazsak bebişe geçebilir dediler hemen ciğer geliştirici yapıldı 36+1de sezaryene alındım. Ameliyathanede uyuşturmadan önce sonda takılacaktı istemedim önce uyuşturun dedim tamam dediler belden iğnenin ne kadar acısız olduğunu okuyordum burda gerçektende iğneyi hissetmedim bile, beni uzandırdktan sonra sonda takldı ameliyat başladı hafif mide bulantısı oldu söyledim hemen bi ilaç yaptlar anında geçti 5 dakika sonra bir ağlama sesi meleğim dünyaya geldi😍 bana gösterdiler ten teması yaptk hemen sonra bebişimi aldılar kontroller için bu arada bana daha şiddetli bir mide bulantısı geldi söyledim tmm sakin ol hallediyoruz dedi beni uyutmuşlar😄 çok sevindim uyutulduğuma hem beklemek çok sıkıcı olurdu uyandığımda hala ameliyathanede son pansuma yapiliyordu sonra odama çıkardılar 5 dkika sonra bebişimi getirdiler herşey çok güzeldi uyuşukluk geçmediği içinn. Bu süreçte karnma kum torbası koydular tam 3 kez uyuşukluk geçince dahil karnıma bastırdılar hayatımın en kötü anıydı böyle bir acı hiç yaşamamıştm.. Uyuşukluk geçti sonda çkarldı bu arada çkarkende hiç acımıyor. Ayağa kalkmak o kdr zordu ki dikişler aşırı zorladı kalktm 1 dakika kadar kıpırdayamadm mecbur adım atmam gerekiyordu çok çok zorlandm tabi mecbur yürüdük bi şekilde. Hastanede ilk gün fena değildi ağrm tabiki vardı ama beklediğim gibi korkunç geçmedi. Ertesi günde aynı şekilde tamamen ağrımın geçmesi 3 günü buldu diyebilirim. Şimdi oğlum yanımda uyuyor allah herkese güzel doğum nasip etsin inşallahj🥰