Mutluluk22 11.08.2022 de Spinal Sezaryen oldum, sorularınız, aklınıza takılan bir şey varsa yanıtlayabilirim kızlarrr 👋🏻
AlmiraAnnesi Mutluluk22 canım geçmiş olsun gözün aydın nasıldı doğumun kısaca anlatırmısın ne kadar sürdü sonda vs anestezi yapılırken canın şok acıdı mı birşey hissettin mi nasıl bir duyguydu
gzdeal Mutluluk22 ne kadar sürede kendine geldin uyandığında çok ağrın var mıydı ? Birde spiral olmak kendi tercihin miydi ?
hhacerozer Mutluluk22 gözünüz aydın iğne girerken belden hissettiniz mi acaba normal iğne vurdurur gibi miydi
rabia333 Ben de spinal düşünüyorum da ağrın çok oldu mu baş ağrısı sırt ağrısı oluyor diyorlar. Ya bi de bacaklarıma bi daha his gelmez korkusu var mıydı ya yürüyemezsem dedin mi hiç ben hep öyle düşünüyorum 😀😀
Guzelanne0 rabia333 o his 2.dogumda olmustu bunda uyanir uyanmaz bacaklarimi hissetim. Ben komple bayiltma oldum sadece kaburgalarimda cok siddetli agro oldu onun disinda bel yada bas agrisi olmadi bide bogazim biraz agriodu
Mutluluk22 rabia333 baş ve boyun ağrım devam ediyor canım, bacaklarımda 2 saat içinde hissetmeye başladım 🙏🏻
Guzelanne0 AlmiraAnnesi yok anestesi vs hersey guzeldi cabukda uyandim sadece kaburgalarim cok agriyodu onun disinda cok kotu gecmedi
Mutluluk22 AlmiraAnnesi doğum hikayemi yazacağım ama sonda uyuştuktan sonra ameliyat anında takıldı, anestezi iğnesini hiç hissetmedim direk bacaklarıma sıcaklık indi zaten canım korkulacak bir durum yok iğneden
Guzelanne0 gzdeal Ben komple bayildim.kendi tercihimdi rahat gecti uyanma sureci belden uyusmadan cok daha rahat gecti gibi
Mutluluk22 gzdeal bebişin baş çevresinden dolayı sezaryen Spinal oldum canım. Ben ameliyattan çıktıktan sonra hemen hissetmeye başladım bacaklarımı. Ağrılarım oldukça ağrı kesici vurdular. Serum taktılar
Mutluluk22 Anneee-68 benim doğumdan önce gelmeye başlamıştı canım, doğumdan hemen sonra emzirmeye başladım mama takviyesiyle çok şükür sarılık olmadı
Guzelanne0 hhacerozer ama 2.dogumum beldendi igneyi hisetmion o kadar acisini zaten onunla beraber hemen uyusuyon geciyo