EsraveMasal2020 kuzum benim de cocuklugumden beri dizlerim eklem yerlerim ağrırdi. 2 sene once dizlerim cok kotu rahatsizlandim odem topladi dizlerimden asagisinda heryerinde morluklar olustu resmen 90 yasinda ki teyzeler gibi yuruyodum bastonsuz hic bi sekilde yuruyemiyodum hastane hastsne dolastim krem verdiler sprey verdiler yolladilwr en so cildirdim twbi hastanede bagirip cagirdim sonra adam wkilli ilgilendiler uzaman göründüm ayrica da o donemde gozlerime kan yürüyodu o zmana iste xoktorum romatizmadan suphelendi.sonra Doktrum bissiri tedt yapmisti sonra kesinlesti ki romatizmam varmis. Romatizmanin 100 küsur cesidi vwrmis bunun icin de kan felan almislardi ama o zamanlar dugun telasindaydik gidemdim evlendikten sonra da gittim bi kac defa ama bi turlu doktorun oldugu gune denk getiremedik. Yani anlayacagin benim gibi olmadan bi doktora git. Ki bunun yas ile alkasi yok suan benim yaşım 20 o zaman 18 yaşındaydim bu hallere xustum sen düşün yani. Gec olmadan kesinlikle bi uzmana görün belki bi tedavisi felan vardir kuzum 🤲🤲🤲