edep_ya_hu_edep1 Bebeklerinizi banyo yaptırırken kulaklarına pamuk tıkıyormusunuz? Galiba tikamak gerekiyor muş ben hiç tikamiyordum. Eğer öyleyse devamlı pamuk kullanacağım cunki bebeğim için.
Rabia_1658 edep_ya_hu_edep1 valla iki yeğenim var öyle bir şey hiç yapmadık su kaçmamasına dikkat ettik o kadar eğer korkunuz varsa e bebekte şapka gibi kafasına takıyorsun kulaklarına su girmemesi için öyle birşey alabilirsin
acemiiiannneee edep_ya_hu_edep1 ben öyle birşey hiç görmedim.ama bence tıkamayın Allah korusun kulağına kaçar felan.zaten öyle hemen su girmez.
edep_ya_hu_edep1 misslavinia1 Valla bende bilmiyorum su girmesi de iyi değil mis . Pamuk takın diye söylediler. Şuan kulakları da çok ağrıyor kızımın. Şurup verdim biraz sakinleşti yeni oda yani .
yigitinannesiiiii edep_ya_hu_edep1 peki bu sebepten ağrıdığına eminmisiniz Canım bazen diş çıkartırkende kulakları ağrıyor gibi davrana bilir bebekler yada hastayken
mertveannesi2211 edep_ya_hu_edep1 pamuk islanirsa daha çok su kaçırır ama ben yedi sekiz sene önce kulaktan ameliyat oldum su geçmemesi için pamuğa vazelin sürüp öyle kulağıma koydum diğer türlü hiçbir fayadasi olmaz pamukta suyu geçirir
Limons Ben yapmadim ama elimin uzerinden akitiyorum suyubasina dokerken bir sey olmaz zaten ama sapka tarzi koruyucalar var denerseniz. Brn brceremedim kullanmasını.
Smyye1B edep_ya_hu_edep1 Ters çeviriyorum başını yıkarken parmaklarımla da kapatiyorum banyo yaptıktan sonra da bi guzel temizliyorum 😇
beybidoga edep_ya_hu_edep1 ben kulaklarını güzel yıkamıyordum su kaçar diye doktor kızmıştı o bebek suyun içindeki karnından çıktı. Güzelce yıka diye sudan bişey olmazmış
Cicilibicili edep_ya_hu_edep1 ellerinizle kapatıp dökebilirsiniz. Pamuk vs tıkamadım bu şekilde kapatıyordum ilk zamanlar
berceste5155 edep_ya_hu_edep1 bende bilmiyorum ama annem kuzenimin kafasına hep arkası dönükken su dökerdi kulağına kaçmasın diye yüzüne de su dökmezdi eliyle yıkardı