Kubrakubra54 Kızlar merhaba 3 aylık hamileyim tüm vucudumda gece uyutmuyacak derecede feci kaşıntı var sebep nedir çarşamba doktoruma gidicem size yazmak istedim aranızda bu durumu yaşayıp sebebini bilen var mı karnım göğüslerim bacaklarım her yerim kaşınıyor
Elmasabla Kubrakubra54 merhaba , 3 aylık dönemde bir süre bende de oldu 1 hafta kadar fakat tüm vücut degil bacak sırt göğüs gibi kırmızı kantaron yağı ile vücudumu nemlendirip her gün duş aldım sürekli sürdüm geçti . Ama tüm vücut bilemiyorum bir şey var mı görünür de sivilce gibi
Maviss_42 Kubrakubra54 karaciğer enzimlerinize baktırın vakit kaybetmeden doktorunuzla görüşün. Ellerde bacakta sırtta vücudun her yerinde kaşıntı oldu benimde 34 haftalık ikizlerime hamileydim. Karaciğer enzimlrrim yükselmiş bebeklerim ve bende risk oluşturacak şekile geldiği için acil sezeryana alındım. Ertelenecek birşey değil hamilelikte kaşıntı geçmiş olsun
Elmasabla Kubrakubra54 bu ara uyuz yaygın yine diyorlar bende daha önce oldum 2 sene önce falan fakat 1 yıl geçiremedim ondan sordum bir şey var mı vücudunda diye başındayken önlem al 1 yıl çektim kimseye vermesin Allah tövbeler tövbesi
Elmasabla Kubrakubra54 canım oturduğun yerden bile bulaşma riski var mağaza da denedigimiz kıyafetten bile birinde varsa geçiyor sende oluyor o şekilde ilerliyor . Ama özellikle kaşıntı göğüs karın bacak koltuk altı ve tüm vücut gece kaşınıyor sıcağı sevmez sıcakta kaşıntı artar . Kaşıntı geçmezse cildiye git hemen