Rabia_1658 Meliisa bir sağ bir sol habire dönüyorum yatakta valla sola yatmak gerek diyorlar ama sola yatınca ağrı hissediyorum daha çok sağ tarafıma yatıyorum o yüzden
yigitinannesiiiii 4cocukannesi sol tarafa göre bebeğe giden kan akışı biraz daha yavaş canım ama sakıncalı değil ben hem sağ hem sol yatıyorum bacağının arasına yastık alarak yat kan akışını ayarladığını okumuştum ben hep bacağımın arasında yastıkla yatıyorum
Meliisa 4cocukannesi kan akışını azaltıyormuş bebeği etkiliyomuş bende sağ tarafda daha rahat hissediyorum vallahi ne bilim ben sürekli değiştiriyorum yani öyle daha rahatım genelde sağ sol yan yatma pozisyonu öneriliyo ama
MeriHera Meliisa sürekli değişiyorum bende zaten hep sol tarafa yatmak mümkün değil, çarpıntı yapıyor zaten sona yaklaştıkça yük artıyor daha çok basınç oluyor gibi kalbime. Ne tarafta uykuya dalabilirsem o tarafta yatıyorum
4cocukannesi Meliisa ben hep sag yatıyorum ikiz gebeyim sırt üstü zaten mümkün degil yatmam vazen sola yatıyorum gece tekrar saga dönmüş oluyorum
Gizemilhan Meliisa doktorum sırt üstü çok yatma ama sağı solu bebek sana söyler nasıl rahatsan yat dedi bir sorun olmuyormuş. Ben sordum çünkü sağda kan akışı yavaşlıyor vs sola yatmak gerekir diye duymuştum internette de öyle yazıyor dedim. İçin rahat olsun sorun yok dedi. Şuan nasıl rahatsan öyle yatıyorum.
Asyabuse İlk 3 ay için çok bir kısıtlama yok deniyor ama kendimi yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum düzgün yatmaya 😬 hele yüzüstü yatmaktan vazgeçmek zordu şimdi bi sağ bi sol azcık sırt üstü zaten havalarda sıcak valla yarım saatte bir uyanıyorum resmen
yigitinannesiiiii Asyabuse kızzzz keyfini çıkar yüz üstü yatmanın alışmalık bi durum yok zaten belli bi süre sonra istesende yatamıyosun ah keşke yüz üstü yatabilsem 😂
Meliisa 4cocukannesi ikiz de zor ya biri sağda biri solda ben bi bebişle rahat olamıyorum bazen dönme dolap gibi oluyom