gazetecimom Ayy kızlar zaman ne çabuk geçiyor, gerçekten nasıl çift sayılara düştük hâlâ şoktayım🤣 sizlerin ne kadar kaldı doğuma, hazırlık yaptınız mı? Ben daha hiçbi hazırlığa başlamadım
hemsiree gazetecimom benim son 75 kaldı ve ben de henüz hiç bir şey almadım. bu ay almaya başlasam iyi olur sanırım 😄
Zuleyhadere25 gazetecimom benimde son 64 kaldı daha odası bile hazır değil sadece bi kaç parça kıyafeti var 😂
Snmbysl gazetecimom 38 günüm kaldı ama bebis her an gelebilir diye herşeyini 30. Haftamda tamamladım canım ha eksikler illaki cıkıyor ama önemli olduğunu düşündügüm herşeyi aldım çok şükür eger durumun müsaitse simdiden tamamla derim ileridki zamanlar çok yorucu olur
gazetecimom hemsiree ayy evet evet başlamak lazım yavaştan, insanın karnı büyüdükçe iş yapması zorlaşıyo bi tık havalar da bunaltıcı 🤣
Sehrbnon122 gazetecimom 118 gün kaldı benim de bakalım insallah saglıkla kavuşuruz ama daha erken gelir benim minnoşlar bence yaa ikizler erken doğar diyorlar ya
gazetecimom Sehrbnon122 ayy ikiz mi ne güzel ☺️ Hiç bilmiyorum erken mi olur nasıl olur, kendim için de bilemiyorum ama heyecanlıyım. Hayırlısı ne zamansa en doğru zamanda doğsunlar
gozdeyagci gazetecimom Bizim de artık 99. Ben sadece bebek için olan hastane çantasını hazırladım. Onun da biraz işi olduğu için. Daha doğrusu ütü vs. O yüzden iki tane talım aldım attım içine bi de bez ile battaniye bitti gitti. Dedim bir şey olur falan çıplak kalmasın. Onun dışında bir şey almadım. Son ay beşik ve yatak çarşafını alacağım o kadar. Bebeğin ihtiyaçlarını rastgele almal değil de doktorlarla karar vermek istiyorum. Mesela annemden yorgan getirdim, ama yorgan daha kullanılmıyormuş. Bineron alsam hangisi? Boş yere çöp olmasın