Dark Aselmeva_ salatalık, elma, havuç iyi geliyordu ban. Süt aksine şişkinlik yapıyordu sindirimi zor. Domates falan yemeyin asiti yükseltiyor yanma yapıyor, şurup var rennie Duo gebeler için o da iyi
Rumeysa_2018 Vallahi hamile kaldığım 4.haftadan itibaren mide yanması kabızlık mahvetti beni çok aşırı ne yediysem ne yaptıysam hiçbirşey fayda etmiyor gavuskon yada rennie şurup içiyorum bol bol ama asla fayda etmiyor
gzdeal Badem çok iyi geliyor birde Beypazarı maden suyu kesinlikle 👍 baharatlı yiyeceklerden uzak dur ki iyice kötü olma
kizannesiyimm Bana da hiçbir şey fayda etmiyordu. Geceleri oturarak uyumama rağmen midemin acısına uyanıyordum. Mide koruyucu hap yazdı doktorum ve iyi ki de yazmış. Hala midem yanar ama bir yudum su ile geçer. Eğer baharatlı bir şey yersem biraz gaviscon içerim gün içinde yoksa onu da içmem. Geceleri de normal yatıp uyuyabiliyorum artık. Sadece tuvalete kalkıyorum bir de bazen ufaklık çok dönüyor ona uyanıyorum. Mide sorunum geçti çok şükür ve yemek yiyebiliyorum artık doğru düzgün.
Cicilibicili Aselmeva_ ben o kadar şey denedim ama beni rennie rahatlatıyordu. Başka da iyi gelen birşey yoktu
balkizinbebegii Aselmeva_ acısız şalgam iç hazımsızlığa mide sıkıntılarına baya iyi geliyor bende şaşırarak denemiştim sonuç, dolapta sürekli bir şalgam var
onurhan Aselmeva_ canım mide yanmasını aşırı hisseden biri olarak karbonatı tatlı kaşığınin ucuyla ağzına at üstüne bir bardak hemen su şifa olsun bende bi tek bu işe yaradı 🌸