Skdinc atomcekirdei12 ikilide ödemedim ama detaylıda ödedim çünkü doktorum Hastane ile anlaşmasına bağlıymış o. Açıklamayı böyle yapmışlardı.
Skdinc atomcekirdei12 Canım benimki anadolu sigorta tamamlayıcı sağlık sigortası+doğum teminatı var içinde. Hamile kalmadan bir ay önce yaptırmalısın.
Sltn0 atomcekirdei12 benim Türkiye sigorta, gebelik teminatım da var ancak ikili test ve detaylı ultrasonu karşılamadı. İsteğe bağlı olduğundan bu gibi testleri özel sigortalar karşılamıyor diye biliyorum.
Melekprenses atomcekirdei12 benim ilk hastane karşılamıyor dedi tamamlayıcı sağlık sigortası ile özel sağlık sigortası farklı bişey dendi biz sigortayı aradık sizinki özel sağlık sigortası karşılıyor dediler bizde gişedekş bayanla konuşurduk ve ekrandaki yanlışı düzelttiler ve karşıladı acıbadem sigortası benim. Bazı sigortalar tamamlayıcı olanlar sanırım sadece devletin karşıladığı tüm tahlilleri karşılıyormuş geri kalanı karşılamıyormuş ayrıntılı ultrason da bakan doktor genelde uzman doktor riskli gebelere bakan doktor prof olduğu için karşılamayabiliyormuş öyle dendi siz bence sigortasız arayıp sorun.
Aybukedg Benim de anadolu sigortadan tamamlayıcı sağlık sigortam var. İkiliyi karşıladı. Hastane detaylıyı karşılamayacağını söyledi.
Paw Tamamlayıcı sadece sgk nın karşıladığı şeyleri karşılıyor ve genelde detaylıyı kapsamıyor. Bana da ücret ödeyeceğim söylendi. Özel sigorta ise poliçenize göre değişir
Azra41 atomcekirdei12 şöyle kendiniz para verip fişi alıp şirkete veriyorsunuz şirket size ödüyor bizim öyle olmuştu ama bilemedim 🤷 yani biz yaptırmadık ama onu çünkü sigortadan düşüyor bu seferde doğuma yetmemiş oluyor sigorta vs vs 😅
S1907 atomcekirdei12 sigortadan kastınız genel sigortamı ,tamamlayıcımı,benm aillianz tam kapsamlı sigorta mesela her sigortanın poliçe detayı farklıdır,benm 2liyde detaylıyıda karşıladı mesela,onu yaptrrken hastane provizynn alıyor o zaman görürsün