Damla________ Alinasmom öyle bi kural yok bi anormallik olursa doktorun kontrol sırasında söyler emin ol ☺ Ama su var eskisi gibi rahatta olma googla yaz ne şekilde olması gerekiyor diye yazıyo ona göre 🙈
Gurbettebianne Alinasmom sadece ilk 3 ay dikkat et derler canım . İleriki zamanlarda gecelikte bir problemler olmadığı sürece Dr 35.haftaya kadar problem olmaz diyor ... Ama yinede dikkat ❗
Liva Risk olmasada bazı anneler rısk gorur ornegın ben. Ama doktor engel olabilcek bıse gormesse cinsel yakınlık ıyı bile dıolar🙂
Mybabe Cok siddetli ve ucuk kacik olmadigi surece dusuk riskin yoksa istedigin zaman yapabilirsin tabii hamileligin baslarinda zaten isteksizlik oluyor 😕
yagmr 17 haftalık hamileyim bende doktorum ilişkiyi hiç yasaklamadı son zamanlarda okdar cok istekliyimki eşim korkuyor bende endişe ediyorum hergğn yapmaktan zarar gelirmi
Eda yagmr hergun yapmasaniz iyi olur herhangi bir sıkıntı yoksa bile doktorlar bile hergun onermiyor.
EsraMtGlmez Bende 6 haftalık hamileyim doktorum ilk 3 ay önermiyoruz dedi eşimde korkuyor zaten riskim yok ama doktorum öyle dedi ? 🤔
Eda EsraMtGlmez ilk 3 ay onermiyorlar evet doğrusu da bu zaten sonrasında herhangi bir problem yoksa yapılabilir
EsraMtGlmez Eda bende öyle düşünüyorum hani yeni olduğu için riske atmak istemiyorum eşimde titiz biraz ama bi yandanda gerginlik oluyo dimi olmadığı için
Eda EsraMtGlmez eşlerin anlayışla karşılamaları gerekir bu durumu biz ilk 4 ay giremedik düşük riskim vardı çünkü ayrıca bı şekilde telafi edilebilir çözüm çok biliyorsunuz 🙂)
Mineebd Bende bebeğimi öğrendiğim andan beri aşırı isteksizlik var. Doktora sorduğumda hiç bi zaman hiç bi yasak yok dedi. Ama benim içimden gelmiyor. Eşimle aramız bozuluyo arada o sebeple😔