Sumeyrasalebci Merhabalarr , sizlerinde gögüs uçlarında renk değişimi oldu mu ? Bende koyulaşma oldu İnternet üzerinde doğumdan sonra zamanla eski rengine döndüğü yazıyor doğru mu ?
Limonzeytin Sumeyrasalebci 24ten sonra oldu bendede çok beyaz tenliyim renk değştirdi evet. Doğmdan bi süre sonra düzeliyormş deniliyor.
Melike Sumeyrasalebci Evet benimki baya koyulaşmıştı. 11 ay olucak doğum yapalım çok az kaldı eski haline dönmesine baya açıldı rengi
ece_brk Sumeyrasalebci erkek çocuk olacağı zaman koyu oluyor diyorlar insanlar 😅ne kadar doğru bilemiycem bende doğru çıktı
Oesra Canım sadece göğüs ucu değil zamanla farklı yerlerinde de olabilir maalesef hormonlardan. Benim bir aya kalmadan geri düzeldi ama daha düzelmeyen başka bölgelerim de var mesela göbek değilimin içi geçmedi daha 😕
askbebek Çok koyulaştı ve benim cok açık renkti Ve koyu yer cok büyüdü gözlerime inanamıyorum bazen 😃
Limonzeytin Sumeyrasalebci kişiye göre değişiyor muhtemelen merak edersm hep nasl olcklar diye aşırı kahve değil benim ama değştiği belli tabi ben baya beyaz tenliym 😊