BezelyeMomm Paniklemeli miyim bilemiyorum ☹️ hafif hafif gelen bı sancı regl dönemi tam aslında şuan ama çok şiddetli de değil rahim genişliyor demişler bilmedim belki sizler biraz içimi rahatlatirsiniz ❣️
Prensesmelek BezelyeMomm 17.haftalara kdr yasadım şidettli hemde oluyor doktrm norml demstı 25.haftadaym ara sıra hala oluyor 9 ay boyunca olur demstı doktrm norml yani
Sabiaa BezelyeMomm aynı dertten muzdarip iz. Buğün tam 9 haftalık olduk ve sabaha kadar uyumadım. Sanki 9 aylıkmışım gibi.sağa sola döndükçe pıçak saplandı kasıklarıma. Diğer iki gebelikte yaşamamıştım bunu canım çok yanıyor😞Allahım hayırlısıyla sağsalim kucağımıza almak nasip olsun🤍
Minikbebegim1999 BezelyeMomm canim bende 13+6 oldum o sanci bende de var ara ara gelip gidiyor birde kaşigima sertleşiyor ayakta durunca
Minikbebegim1999 BezelyeMomm birde sabah uyandiigmda kaşigim agriyor herhalde gece karnimin üstüne yatiyorum ondan olabilirmi aceba
Betulkrbs20042022 Bende de aynisi var diken ustunde duruyorum.ama normalmis rahim buyudugu icin eger sancin uzun suruyorsa doktoruna sor benimki anlik oluyor ama cok keskin