Nazliozr Merhaba hamiş anneler ben 7haftalık hamileyim saçımda aşırı yağlanma ve dökülme oluyor hamile kalmadan önce yağlanma hiç yaşamadığım bir şey. Ve yüzümde sırtımda sivilcelenme oluyor normal mi benim gbi bu durumda olan var mı ?
Gamze58 Nazliozr evet benim ilk haftalarda olmamıştı şuan 20 haftalığız bahsettiğiniz sıkkntıları 2 haftadır yaşıyorum özellikle sivilce sorunu yüzümde lekelenme değil ama aşırı sivilce çıktı 😏😡
Fatmasnny Nazliozr benim cildim ve saçlarım aşırı yağlı iken şuan çok fazla kurular ama sivilcelenme karın sırt ve kalçalarımda çok fazla oluyor
Nazliozr Fatmasnny Fatmasnny sivilcelenme çok bnmde aynı bölgelerde bazılarının ucu bile Yok değişik hormanlarım 😇👼🏼
YesimDemirturk 37 haftalıgim ve aşırı saç diplerimde yaglanma hatta kaşıntı oluyor bacaklarimda ve karnimda sivilceler çıkıyor sürekli 🤦
Merve71 Nazliozr aynen boyatmadigimiz içinde bu oranın daha yüksek çok kararsizim boyatmak ta bilmiyorum 😑
Chan Ben de saç dökülmesini eskisi gibi yağ maske filan yapmadığımdan oldu sanıyordum. Onun dışında saçıma ciddi iyi bakan bir insanım ve yıpratıcı saç işlemlerinden sonra uzun bir süre ciddi saç dökülmesi ve kaybı yaşadığım için tekrar döküldüğünü görmek canımı sıkıyor açıkçası 😅 Sivilce ilk zamanlardan beri çoğunlukla yüzümde var. Ara ara temizleniyor ve sonra yine nüksediyor. Mesela şu an ağrılı, yanağımda nur topu gibi bir sivilcem var 😂