Gul_Baharr Kızlar ben hiç aşermiyorum yaaa nedennn 29 haftalık oldum sadece 1 kere tek aşerdim oda ilk aylarımda sonrası hiç yok aşermek istiyorum 🙄🙄
Hlycngz Gul_Baharr bendede hiç olmadı canım hiç bir şey çekmedi 36 olduk artık zaten kızımdada olmamıştı hep merak etmişimdir aşerme olayını ama yok😂
vesilece Gul_Baharr aşerma zaten dünyada sadece Türkiye de olan uydurma bişeymiş 🤷🏼♂️ Ben gebelikten önce de aşeriyordum (yani canım bişeyler çekiyordu)
Mzyyn1903 Bende hiç aşermedim canım garip şeylerde çekmedi çok özeniryodum ama olmadı 35. Haftadayım dahada olmaz heralde 😅
2pati1baby Gul_Baharr valla az önce adamı yolladım üstelik daha 8 haftalık 🤭🤭🤭 Normaldede ağzıma sürmem ağladım evde yok diye ,gerçekten inandım 🤦♀️
4cocukannesi Gul_Baharr canımızın her istediğini alabiliyoruz bu yüzden olabilir belki bana da eşim her gün sorar canın birşey istiyor mu diye her istediğimi alıyorum o yüzden canımın çekeceği birşey kalmıyor ki 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ kışın karpuz bulunduğum yerde zor bulunuyordu karpuz istemiştim bulup gelmişti gece
Gul_Baharr 4cocukannesi haklısın aslında olabilir ama insanın hiç mi anlık bi şey çekmez ben hep hayal ediyordum eşimi tehtit ediyordum seni uykundan uyandıracam çıkıp istediğim şeyi bulacam die hepsi hayal olduı 😄😄😄
incisinin-annesi-95 Gul_Baharr benim de aşermem çok az 17. haftadayım 2-3 kere aşermişimdir. Kilo alımın nasıl peki bu bizim için şans diyebilir miyiz?
Gul_Baharr incisinin-annesi-95 benim kilo alımı daha yok doğru düzgün ilk aylar baya verdim daha verdiğim kiloları alabildik anca
askbebek Bende 25. Haftadayım bende bişey aşermiyorum Bi ara erik ve domates cok istiyordu canım bu kadar onun dışında ne tatlı ne bişey olmuyor İştahım açık güzel yiyorum ama özellikle bişey no istemiyorum 🤷🏼♀️
Sehrbnon122 Gul_Baharr bende hiç aşermiyorum yaa 23+2 oldum ama öyle canım tuhaf vs bisey cekme di olanı da cekmedi zaten hahaha pek iştahım olmadı suana kadar
Gul_Baharr Sehrbnon122 sende inşallah aşerirsin bi kere bile olsa inşallah iştahında açılır cnm biraz ye bebişin zorla kendini 😝😝