ElifBzkrt İyi akşamlar kızlar 30 haftalığım yarın denize gideceğiz nasipse doktorum girebilirsin dedi ama benim idrar yolu enfeksiyonum var yine de korkuyorum bu haftalarda gideniniz var mı sorun yaşadınız mı
eylulicten ElifBzkrt bodrumda girdim aksine tum enfeksiyonlar gitti tuzlu su oldugu icin. Havuza girme yeter :)
Yaseminsyn ElifBzkrt 32.haftamda girmiştim sıkıntı olmadı sadece çok ıslak kalmamaya dikkat edin ve dalgalıysa vücudunuza vurmamasına 😊
ElifBzkrt vesilece evet bide yarın pazar kalabalık olur dizlerime kadar girsem yeter ne yapayım yine de korkuyorum😕
oykubrakpnar 33 haftalıgım girdim bugün ve çok uzun süre kaldım denizde hiç bişey olmadı çok sükür. 28 haftalıkkende bir haftalık tatilde girmiştim yine bişey olmamıstı
eylulicten ElifBzkrt deniz sikinti yapmiyor havuza girmesin kesinlikle. Yuzme aksine bebege de cok iyi geliyor :)
Bebekgeliyoorr ElifBzkrt Islak mayo-bikini ile kalma, denizden çıkınca yıkanıp üzerini değiştir demişti doktorum. 34. Haftaya kadar denize girdim bir sıkıntı olmadı 😊
Gizemilhan ElifBzkrt 36+5 teyim denize girmekten karardım resmen…☺️😁 Kendini yormadan yüz ama ıslak mayo yada bikini ile oturma üşütürsün ve girdiğin Deniz temiz olsun yeterli. Sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🤲
gazetecimom ElifBzkrt denizden bir şey olmaz, havuza girmeyin yeter. Bir de pamuklu iç çamaşırı giyip kuru tuttukça bikini bölgesini hiç sorun olmaz