bykarakan Kader2327 dilara basat vardı ben ncrdeyken görümcemin doktoru diye gitmiştim ama memnun kalmadım ben bebek hakkınfa bişi diyorum o bana ben bossana gidiyorum orası daha lüks oraya gel diyor pek konuşmayı seveb biri değil ama görümcem çok memnun 2 doğumunu yaptı
Kader2327 @bykarakan teşekkür ederim cevabınız için ilk gebeliğim benimde bakalım her şey güzel olur inşallah😊
bayanmor12 askbebek liv yeni açıldı sayılır 1 yıl kadar oldu yeni açıldığında daha uygundu hatta önce biraz piyasaya tutunmak için uygun oluyor sonradan fırlıyor herşey gibi 😅
momeva gul00 liv e gitmiyorum başından beri Yurdanur hanıma gittim. Fakat doğum ücreti fazla olduğu için maalesef bırakmak zorunda kalacağım. Kendisinden çok çok memnunum bütçe sıkıntım olduğu için bırakıyorum. Liv de Hatice hanımın çok iyi olduğunu duydum
Krnn1 Kader2327 dilara basat iyi diyorlar hatta ben doktorumu değişip ona gitmeyi düşünüyorum ama bossanda doğum nasıl oda önemli. Ncr ye gidiyrum normalde emel hanıma çok kararsızım
Ayysegul momeva Aynıymışız bizde bugün 36 olduk hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi almayı nasip etsin inşallah Rabbim 😇🤗