segah06 Kızlar parol içtim geçmiyor, duş aldım, kahve içtim hiçbir şey fayda etmiyor. Allah rızası için biri bir çözüm yolu söylesin🥺
yozgey segah06 migren hastasıyım ben çok şiddetli ağrılarım oluyordu ve günlerce geçmiyordu. Doktorumun tavsiyesi ile magnezyum bisglisinat takviyesi alabilirsin demişti. Doktoruna danışabilirsin sen de. https://www.fonksiyonel.com/magnezyum-plus--bisglisinat
Hande3535 Ben de şiddetli baş ağrıları yaşıyorum. Trendyolda veya bazı eczanelerde satılan migren taşı var. Onu alın mutlaka. Hatta buzdolabında saklayın. Mentol etkisiyle baya rahatlatıyor. Parolden kat kat etkili olduğu kesin 😂
menbesrun Hande3535 ben bunu almak icin eczaneye gittim eczacı kullanmamı tavsiye etmedi hamilelere önermiyoruz dedi hatta vicks sürmekte iyi geliyordu ondan alacaktım o da aynı şekilde şakaklara falan baş bölgenize sürerseniz direkt vücut tarafından emilir ve zararı olabilir dedi. Bilginiz olsun. Ben de ağrıdan kıvranıyorum ağlama noktasındayım sürekli bi çaremde yok 😞
Hande3535 menbesrun aaa ama benim çevremde tüm arkadaşların hamilelik süreçlerini bunlar ile geçirdiler. Doktorum da sürülebilir herşeyin serbest olduğunu söylemişti. herkes farklı yorumluyor, yine de bir tekrar araştırayım madem.