Snurugur Masal_erva_1221 aaah ah bizde yeni taşındık. 1 ağustosta çıkın dediler 8 ağustosta taşındım 10 ağustosta işlerimi bitirdim şükür. Ama Allah canımı aldı çok fazla eşya vardı gece gündüz eşya paketledim tasindiktan sonra 2 gün boyunca 2 3 saat uyuyup açtım temizledim. Anca yerleştirdim. Allah yardımcın olsun eğer acil çıkman gerekmiyorsa yavaş yavaş yap ben çok yükledim kendime
Masal_erva_1221 Snurugur benimde 10 gün sürem var işte bu hafta içi toparlanmaya başlayacam bakalım artık
Anne_bebek38 Masal_erva_1221 8 aylıktm taşndgmda bide 2 yaşında kızım var kolay olmadı ama kendinide fzla yorma yavaş yavaş yap
Marblingg Masal_erva_1221 ben gecen ay 7 bucuk aylikken tasindim istanbuldan izmir e 😅 eş de bitiyo bazi seyler yani ben pek isin icinde degildim o evi topladi koliledi. Izmere gelip evi tuttu temizledi geldik tasindik yavas yavas evi yerleştirdi sagolsun erken dogum riskim vardi ben hep yatislardaydim.
Muallimelif Masal_erva_1221 23 haftalık hamileyim bende, yakın zamanda taşınacağız. İlden ile taşınıyoruz, eşimle çoğu şeyi paketledik, ailemle aynı şehirde oturacağım için orda da yardımcı olacaklar inşallah yerleştirirken. Rabbim kolaylık versin
Deletedmom_72 Masal_erva_1221 31 haftalıkken taşındık geçen hafta çok şükür yerleştik kendini zorlama hemen her şeyi yerleştireyim diye zamanla hal oluyo
elifinilki27 Masal_erva_1221 Ben 9 aylıkken falan taşınmıştım evi taşıdık canım çıktı tabi yardımsız asla olmazdı öyle olmadı da temizleme için yardım aldım evi düzenleme için yardım aldım böyleydi hep
Masal_erva_1221 elifinilki27 bende ancak temizlik için yardım alabilirim onun dışında toplayıp tekrar düzenlemek bana kalacak