Masal_erva_1221 Herkese merhaba öncelikle ben 13 haftalık hamileyim 5 yaşında kızım var ilçeden ile taşınacaz ama o kadar halsiz ve yorgunum ki mide bulantısından bişey de yiyemiyorum çok zor geliyor bana acaba bu süreci yaşayıp sorunsuz atlatan var mı çok strese girdim 🥲
Naz777 Masal_erva_1221 canım bende ev sahibinin azizliğine ve aç gozlulugune maruz kalıp 5 aylıkken ev taşıdım Allah yardımcın olsun çok zor ve yorucu ama yavaş yavaş dinlenerek yap. Kendini yormamaya çalış mümkünse yardım al ben yalnız basimaydim 😔😔😔
haticeeozel Masal_erva_1221 bir hafta önce taşındım. 16 haftalık hamileyim. Ağır şeyleri kaldırmamaya çalış. Dinlene dinlene yap . Allah yardımcın olsun kolaylık versin.
Cansuadaa Masal_erva_1221 7 buçuk aylıkken taşındım 2 buçuk yaşında kızım var ayrıca zordu ama bitti şükür. Yeni evin temizliği eski evin toparlanmasi ve taşınıp ev düzme tam 3 gün sürdu. 3 gün boyunca karnım taş gibi sertlesiyodu yorgunluktan cnku kimseye guvenemiyodum her işe kosturuyodum.
htcnrerdrkk Masal_erva_1221 hayatımın en zor deneyimi bi ilçeden bi ilçeye gittim ama mahvoldum gözün korkmasın yardımcı olacak birileri varsa hallolur
Masal_erva_1221 Naz777 yardım alacam ev temizliğinde ama bana yardım edecek kimse yok evi toplamak ayrı bide yeni düzen kurup yerleştirmek ayrı şuan da o kadar halsiz ve kötüyüm yoksa tek başıma yaparım
Masal_erva_1221 haticeeozel sağol canım gözüm çok korkuyor inan tekim nasıl yapacam bilmiyorum bide aşırı halsizlik var normal zamanda olsa asla korkmam
Masal_erva_1221 Cansuadaa benimde yardım alacak kimsem yok ve o kader kötüyüm ki nasıl altından kalkacam diye strese girdim
haticeeozel Masal_erva_1221 eşyaları kolilerken yorulmadım ama, düzerken gerçekten çok yoruldum. Tek başımaydım, yardım edecek kimse yoktu. Kendini fazla yorma 1 haftada bitireceğine, 2 haftada bitir.
Masal_erva_1221 htcnrerdrkk yardımcı olacak kimsem yok tek yapacam sadece taşınacağım evi temizleyecem geri bende aslında bu kadar halsiz mide bulantısı olmasa korkmam
Minikannesi00 Masal_erva_1221 bende seninle aynı kaderi yaşıyorum, yüksek fiyattan vermek için bizi çıkarıyor. Şuan 8 haftalığım. 2 aya çıkacağız . Bir şekilde halletmemiz gerek,mecburuz ne yapalım . Bende de aşırı halsizlik var kolumu bile kaldırma isteğim yok
Mutluuygungelen 12+2 yiz ve bugün taşındık😬 allahtan annem ve kız kardeşim vardı ama ev bana ait olduğu için düzeni de benim kurmam lazımdı o yüzden baya koşturdum, tereddütteyim de bişey olmaz inşallah bebişe😔
Masal_erva_1221 Mutluuygungelen bende ondan korkuyorum sağ kasığım aşırı ağrıyor daha hiç başlamadım haftaya başlayacam toparlanmaya
Cubukmakarna Bende 13 haftalık hamileyim 2 haftaya taşıncam. Evi temizleticem kendim yapamam. Esyaları da eşimle kolilerim yeter. Ben mi taşıcam boşverdim valla. :)
Masal_erva_1221 Cubukmakarna keşke bende pozitif düşünsem ama stresten perişan oldum aslında zor bi hamilelilik geçiriyorum 🙈
Emine123kuzu Masal_erva_1221 32 haftalık hamileyim taşınma durumum var ama belki bir ay sonr, 36 haftalık iken olabilir ya da doğum sonrası bilmiyorum nasıl kalkacağım altından😢
Masal_erva_1221 Emine123kuzu çok zor cidden hamileyken ev taşımak epey yorucu Allah yardımcımız olsun 🙏
Masal_erva_1221 GoktugAlp bizim ev boyanmayacak ama epey iş var bakalım ne yapacaz kızım da yaramaz epey inşallah altından kalkarım
Obirgebe Masal_erva_1221 ilk hamileliğimde 4 aylık 2. De dofuma 2 hafta kala taşındım şimdi 3. Ye hamileyim doguma 20 gün var bunda da bekledik ama bakalım son anda olabilr 😅😂
Masal_erva_1221 Obirgebe Obirgebe inan mecburi olmasa aala taşınmam ama taşınmak hamileyken 2 katı zor 🙈
Qnl Masal_erva_1221 bn varım ilk hamileliğimde 7 aylıkken ev taşıdım tek basıma :) bulantıdan serum yerdim eve gelir 2 eşya yerleştirir yatardım :) Allah yardım ediyor
1erkekkannesiiii Masal_erva_1221 biz de taşındık taşınırken gebeymişim haberim yoktu tüm evi temizledim esyaları yerleştirdim yemek yemeye bile halim kalmıyordu cok şükür Allah korumuş bilseydim yapmazdım 🤭 cok şükür iyiyiz 17. Haftaya girdik bile 🫶
Masal_erva_1221 haticeeozel bende yavaş yavaş yapmayı düşünüyorum ama çokta sabırsız biriyim hemen bitsin derdindeyim