ays-e Allahkahretmesin1 benim de isilik oldu aynı bahsettiğiniz gibi pişik kremi ve pudra kullanarak biraz rahatladım çok terlemekten oluyor benim gibi sıcak bir ilde yaşıyorsanız muhtemelen ondan olmuştur😬
Allahkahretmesin1 ays-e Kayseride yaşıyorum en fazla 40 dereceyi görmüş (bugün) terli de durmuyorum duş alıyorum her gün sırtım falan da sürekli açık ama bilemedim 😊
Hallerimvarbenim Allahkahretmesin1 Bence öyle oldu çünkü bir olay yaşadım çok ama çok üzüldüm o olayı yaşadığım çok üzüldüğüm ve düşündüğümde döküntü gibi çıkmaya başladı yavaş yavaş arttı. Daha önce de olmuştu gebeliğimden önce bir kaç kez çok üzülünce çıkıyor böyle
Allahkahretmesin1 Hallerimvarbenim kaşlarımda da dökülmeler var son 3-4 aydır baya sıkıntılı dönemler geçiriyorum ondan oldu o zaman
Deletedmom52620 Allahkahretmesin1 kese yap canım kabak lifiyle benimde aynıydı 2 3 keselemede çok indirdim beyaz beyaz pütür pütür
Deletedmom52620 Armess_loya aktarda satılıyor birde trendyolda çok bereketli kes kes kullan valla 😂 atayım resim hazır olanlardan alma ama
Deletedmom52620 Mervedez159 hiçç bilmiyorum ama gerçekten duşta aşırı rahatlıyorum sanki hamama gitmişim keselenmişim gibi koltuk altımda hiç kararma yok ama onun etkisi midir hiç bilmiyorum 🥰
Armess_loya Deletedmom52620 yaaa tam benim kafa dengimsin canısı, valla senle şöyle plingler, maskeler, kozmetikler, sauanalar hamamlar, taaam laa abartmıyoruz 😂😂😂😬 sağol canısı🌸🌸😬 bakayım Bi neymiş bu teşekkür ederim ❤️❤️
Deletedmom52620 Armess_loya hahah yaaa en sevdiklerim doğumdan sonra ilk koşacağım yer güzellik merkezi ve hamam olacak acayip keselenmek istiyorum o sıcak suyun içindeee şıpşıp yuvarlanmak hayalleri kuruyorum 🥰 sağol canım benim ben teşekkür ederim 😻 ama sana şunu da not edeyim vişne çekirdeği yağı kremi kesinlikle temin edip kullanmalısın dün gece yüzüme sürdüm inan bebek poposu gibiydi yumuşacık 🥰
Zerdalicekirdegi Allahkahretmesin1 alerji olmuş olabilirsin sıcaktan terden ya da yediğin herhangi bir şeyden
Allahkahretmesin1 Zerdalicekirdegi son zamanlarda farklı bir şey yemedim 3-4 aydır baya sıkıntılı dönemler geçiriyorum herşey üst üste geldi ondan mı oldu bilmiyorum kaşlarımda da dökülmeler var açılmış hep
Armess_loya Allahkahretmesin1 ne güzel işte 😂😂postuna cevap veriyorum daha ne istiyorsun 🙃Allah kahretmesin seni belki de postunu üstte tutuyorum 🤣🤣🤣
Hallerimvarbenim Allahkahretmesin1 Olabilir stres beyinle alakalı olduğu için bir çok tepki veriyor vucüt hatta bak şimdi telefonda bir arkadaşımla konuştum o üzüldüğüm konuyla alakalı ağladım baya bacağımda gözümün önünde kırmızı lekeler çıktı resmen nokta nokta benim bünyem direk tepki veriyor 🤷🏻♀️