Semilk05 Nurella2 hep erkek hissettim ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri 13 haftada kız olduğunu öğrendim hala erkek hissediyorum aceba bidahaki gittiğimde erkek der mi diyorum 😂😂 rabbim cinsiyet önemli değil sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🧚🏻♀️🧚🏻♀️
Serap-Yigit Semilk05 doktora muayeneye girdim erkek dedi doktor. Bende diyorum ki yok bana demiyordur 😂kime diyecek başka hasta yok 😂 illa tam olarak bir kaç defa desin dedim. Bir sonraki gidişimde hala erkek mi dedim. Pipisi olduğuna göre erkek dedi 😂artık daha sormuyorum alıştırdım kendimi. Bu yaştan sonra daha çocuk da yapamam. Gelinlerim benim gibi olsun 🌺
Serap-Yigit Kız hissettim, belki de istediğim için. Bir oğlum var onda da kız hissetmiştim 😂 hiç bir şekilde kızım olmadı. Eşim rüyasında Bİle kız gördü. Bende inandım. Tüm arkadaşlarım kız dedi inandım. Oğlum sağlıklı olsun yeter tabi ki ama yanılma yaşadım
Semilk05 Serap-Yigit rabbim sağlıklı olanlarını nasip etsin inşallah canım bende nedense hep erkek hissettim kalbimden de erkek olması geçti rabbim bi tane peri kızı nasip etti inşallah kucağıma da almak nasip olur 🫠🫠🥹
eslemesila Nurella2 her zaman hislerim yanılmıştır kızımda oğlan hissettim kız oldu oğlumda kız hissettim oğlan oldu yani bende hep tersi çıkıyor
Serap-Yigit Semilk05 amin inşallah canım benim. Sağlıklı hayırlı evlat olsun çok kolay doğsun inşallah 🌺
susamsmom Nurella2 Evet ben hep erkek hissettim en başından beri ama kızım olacak inşallah 🙏🏼 2 gün sonra detaylıya gireceğim hala aklımda şüpheler var erkek mi acaba diye 🥲
Adacan Oğlumda ilk öğrendiğimde erkek dedim Bunda ilk öğrendiğim de kız dedim 12. Hafta erkek dedi 16. Hafta kız dedi doktorum tek dediğim ben biliyordum 😁
minisinannesiiii Nurella2 ben ilkinde erkek hissediyodum rüyakda filsn görmüştüm oglum oldu bunda da erkek hissediyorum hep erkek bebek emziriyorum rüyamda ama kızım olcak 😊
GoktugAlp Nurella2 bende erkek hissediyorum doktor kız dediği halde eminmisinn diyorum hep evet kız kız kız dedi ben hala Direniyorum oğlum olacak diye 🙂🙂🙂😄🤷♀️🤰inşallah oğlum olur
GoktugAlp Nurella2 canm. Ben rüyamda oğlum oluyor adımı Muhammet koyuyoruz Muhammed’im doğdu diyorum mutlu oluyorum
pinarokuducu9 Nurella2 Ben ☺️ 4 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu ve o günden beridir hiç kız hayal edemedim içime devamı erkek bebek doğdu hatta 8 9 haftalıkken rüyamda görmustum esimede annemede anlattım eşime hep erkek hissediyorum dedim öyle de oldu yani ama hep hayirlsii olsun dedik dua ettik eşimle ilk bebisimjz zaten hiç farketmezdi cinsiyeti 🥰