Nurella2 Hamilelik sürecinde anneler hisseder bence ama kiz hissedip erkek olan veya erkek hissedip kiz olan varmi
Kubrabyrmm Nurella2 ben hiçbir şey hissetmiyorum ya neye göre hissedilir ki onu da anlamadım bazen hamile olduğumu unutuyorum ben
Mooomyyy Nurella2 erkek hissettim rüyama bile girdi kız çıktı 😁 sağlıklı olsun da gerisi önemli değil 🌸
hemsiree Nurella2 ben bişey hissetmemiştim ama rüyamda hep erkek bebek görüyordum. halbuki kızım olacak 🥰
Erva1234 Kokturk bende erkek hissediyorum bı kızım var bı oğlumda olsun istyrm tabi önce sağlıklı olsun
Nurella2 hemsiree bende kiz görüyorum doktor kızın olacak diyordu bende hayır oğlum olacak diyordum bakalm ne çıkacak 😃
Nurella2 Amazon sanmıyorum ben ilk cocugumda herkes erkek derken ben kiz diyordum çünkü öyle hissediyordum kızım olacak diyordum. Öylede oldu. Çok şükür
DenizinAnnesiiiii Nurella2 ben en başından erkek hissettim hatta doktor bacak arasını gösterdi boştu yine de erkek mi dedim 🤣🤣 o kadar inandırmıştım kendimi
LamiyaCetinkaya Nurella2 Israrla kız hissetmeme rağmen erkek bebek doğurdum 😂 cinsiyeti 18. haftada öğrendik düşün o zamana kadar karnimda kızım var diyordum sjsjs
Cgdm34 Nurella2 ben ve eşim hep kız hissedıyorduk kız cıktı 😂ilk gebelıgım oldugu ıcın cokta onemlı deıl kız erkek yeterkı saglıklı sıhhatlı hayırlı evlat olsun bıze 🙏
Meowduman Nurella2 ben ilk çocuğumda erkek hissediyordum doktor kız deseydi şak diye düşüp bayilacaktim o kadar emindim ve oğlum oldu. Şimdi ikinciye hamileyim bunu da aynı şekilde kız hissediyordum bunda da çok emindim erkek dediler ben şok geçirdim 😂