melekkalp227 5 hafta 3 günlük hamileyim salı günü doktora gidecegım keseyi görmek için keseyi görünce bebeği de görüyor mu bilgisi olan var mı yardımcı olurmusunuz
Kubrabyrmm melekkalp227 bebek görünmeyecek kadar küçük oluyor sadece kese görünür canım idrarını baya bir tut yoksa vajinal ultrason yapıyorlar su baya iççç
2pati1baby melekkalp227 ilk kese görünür sonra yolk görünür bazen ama ikisi birlikte görünüyor gelişimine bağlı
Msym melekkalp227 nen blmym idrar boşaltp gitmştm doktor dedi iyice sıkış bol su iç gel ddi öyle gördü ama bi gttm kese vardı bi gdiişmde bebek bi gdiimde kalp atışı gerk yk okdr gdp gelmeye sabret bi anda hepsni gör rahatşrsn
Vera09 melekkalp227 şuan kese görünür bekleyebilirseniz 7.haftayı bekleyin bebek ve kalp atışı da görünür
Kubrabyrmm melekkalp227 evet kesinlikle benim de 4 hafta 5 günlükken kesem gözüktü fakat karın ultrasonuyla idrarım olduğu İÇİN kese ölçümü alamadılar o yüzden vajinal ultrason oldum
Msym melekkalp227 iyi sıkışıp gitmen lazım ama kese görürüsen bebek belki görmeyeblrsn sabredeblrsen 6 hafta ortalarında git hem kese bebek kalp atışıda duyarsın git gel insan yoruluyor sürekli
Kubrabyrmm melekkalp227 bilmiyorum canım herkesin hamileliği farklı ama vajinal ultrason çok acıtmıştı baya da acımadan soktu aleti canımı sen gene de temkinli git bişi olmaz
AyFatma melekkalp227 daha yeni ya ondandır canım bende aynı ilk gebelikte yaşadım kese var bebek görünmüyor. Başka bir hastahende alttan muayene ile bebekte göründü kalp atışlarını dinledik