HilalZeynep 39+0. Bugün çatı muayenem oldu, doktor dar dedi. Doktoru dar deyip normal doğum yapan var mı? Bebeğim 3250 gram
Fatmanursemiz HilalZeynep doktorların çatın dar demediği kimse yok başka doktorlara gitmenizi öneririm eğer normal doğum istiyorsanız.
R-sert3444 Minikmucizem199 banada çatın çok dar dedi bugün 37+3 üm nişanım geldi açılmanda var dedi sezeryan olsan daha iyi dedi normal çok zor dedi ama normal istiyorum diye eve geldim sancımı evde çekmek istedim çatın dar olmasına ragmen çok zorlandın mı sıkıntı yaşadın mı
Minikmucizem199 R-sert3444 benim hem çatım dar canım hemde ilaçlara rağmen Altan fitil verilmesine rağmen sancım olmuyordu açılma yoktu sonra suni sancıyla çok yavaş şekilde açılma oldu ıkınmama rağmen bebek gelmedi tehlikeye girmişti vakumla aldılar ama senin açılman da varmış sancın da varmış canım keşke benimde öyle olsaydı ama doktor normal olmaz kesinlikle diyosa tavsiyem zorlama derim 🥰
gzdeal HilalZeynep çatın dar dediyse doktoruna güveniyorsan yapma benim arkadaşıma doktor çatın dar kesip yaparız demişti 9 cm açılmayla 3300 bebeği çok zor doğum yaptı üstüne 2-3 dikiş atmış yani birde kesmiş çocuk zorlandığı için geç çıktı o arada birde içerde dışkısını yemişti 😏 1 hafta küvezde kaldı şimdi çok şükür iyide başkaları o kadar şanslı olamayabilir 😔