Deletedmom424 Merhaba kızlar 7 haftalık hamileyim. Tuvalete gittiğimde peçetede çok minik kan gördüm doktorum panik yapmamam gerektiğini devam ederse muayeneye girmem gerektiğini söyledi ama içim rahat değil. Böyle bir olay yaşayan var mı?
Neroizm Deletedmom424 ben! 🖐🏻 Pembemsi bir kan gelmisti sonra kesildi ama ben panik oldum alelacele aglaya aglaya doktora gittim. Doktor benimle dalga gecmisti. sizin gibi evhamli kadinlar olmasa nasil koseyi donecegiz demisti. 😒
CansuCaTurkmen Ben 5 haftalıkken 5 dk kanama yaşadım hastaneye gittim hemen vajinal ultrasonla baktı düşük riskim olduğunu söyledi bi iğne vuruldum 4 aylık olana kadar da progestan hap kullandım ama hep dua ettim. İçini ferah tut hamileliğini sürekli kanamalarla geçirenler var. Rabbim yardımcın olsun 🤲🏻🌿
Tubahmet Bende yaşadım 3 gün az az lekelenmem oldu yerleşme kanaması da olabilir doktorum progestron verdi vajinal olarak kullandım 1 hfta kanamam durunca daha da kullanmadm
Deletedmom424 Kızlar doktora gittim dediğiniz gibi kese yerleşirken oluşan bir kanama olabilir dedi ama Protestan verdi kanama geçene kadar iç sesi. Umarım hemen geçer. Elim ayağım titredi ne yapacağımı bilemedim. 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum 😞
Tubahmet Deletedmom424 ilacın adını yanlış yazmış olabilirim 😄 çok şükür bi sorun olmaz inş bnde ilk 1 ay tuvalete gtmeye korkuyordum gerçi yine korkuyorm ama eskisi gibi değil kndinizi fazla üzmeyin Allah korusun evlatlarımızı
Deletedmom424 Tubahmet benimde telefon düzeltmesi yanlış yazmama sebep olmuş. İsmi Progestan. O kadar hatalarımız olsun canım boşver 😊😊