Nedemekgebeyim 16 haftalık gebeyim dün doktor suyun azaldığını söyledi. Ayrıca Plesenta previa durumum var ne yapmalıyım tavsiyeniz var mı?
benimmdunyamm Nedemekgebeyim canım geçmiş olsun bol bol havuç suyu deveci armudu suyu günde 3 litre su karpuz falan ye
sevil42 Nedemekgebeyim Bende ikiside var 15 gün boyunca taze sıkılmış havuç suyu içtim sonrasinda meyve ve bol su hala sınırda ilerliyor plesenta previa için haftanız henüz erken yukarı çıkarabilir ağır egzersiz yukarı uzanma yasak
Nedemekgebeyim Pijamaskeliler hayır ben rutin kontrolüme gittiğimde öğrendim. Bebekte sıkışık duruyor dedi aslında gündüz işe giderken normal pantolon giydim ondan dolayı mı sıkıştı acaba suya etkisi var mı bilmiyorum da .
Pijamaskeliler Nedemekgebeyim bende 15.haftaya girdimde 16 da kontol var en son 13 te gittik arayı uzatti korktugum şeylerden biri bu enfeksiyonla da mücadele ediyorum 🤦♀️ giyimle alakalı olduğunu düşünmüyorum havuç suyu içiyorlar ama okuyorum su artsin die
Nedemekgebeyim benimmdunyamm anladım. Aman gelmesi de merak ettim şuan nasıl diye soracaktım ondan sordum başınıza açgeldi mi diye. Teşekkür ederim yapacağım dediklerinizi
sevil42 27 haftalığim plesentam yukarı çıkmadı malesef sezeryan olmak zorundayım zaten öncekilerde sezeryandı
Nedemekgebeyim sevil42 benimkide çıkmayacak büyük ihtimalle tamamen kapatmış %90 çıkmaz dedi doktorda, ilk gebeliğim ilk bebeğim.